Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Зарядно с три USB 2.0 изхода радио плеър и хендсфрий за автомобил BC12 HF19

46,00 лв

66,00 лв

-30%

-20,00 лв

Зарядно с три USB 2.0 изхода радио плеър и хендсфрий за автомобил BC12 HF19 #01464

Особености

Ако сте от хората, които ежедневно жонглират с по няколко телефона, таблет и други мобилни устройства, то този авто-трансмитер е точно за вас. С цели 3 USB изхода за зареждане, това е идеалния мултифункционален продукт, особено ако прекарвате голяма част от времето си на път. Спестява време, енергия, нерви, а с допълнителните си функции на радио, музикален плеър и хендсфрий ще ви осигури и приятно изживяване по време на движение.

Три изхода за едновременнно зареждане

На път всичко се случва. Включително, да ви падне батерията на телефона, точно когато очаквате важно обаждане или да попаднете в зона, където никакво радио не работи. А много често и останалите пътници в колата искат зареждане на таблета или смартфона, едновременно.

За разлика от повечето трансмитери с два USB 2.0 изхода , този модел разполага с три, което го прави изключително подходящ при семейни пътешествия. Може едновременно да свирите любимите си песни през флаш-драйв, докато на другите два порта възстановявате батериите на мобилните устройства.

Препочитаната музика с качествен звук

Никога не е било по-лесно да си осигурите музикалното оформление по време на пътешествие. Дали ще слушете избрана радиостанция или ще предпочетета да използвате връзка през Bluetooth или USB, зависи изцяло от вас. Продуктът е съвместим за безжично Bluetooth свързване от дистанция до 10 метра и работи с всички изделия, притежаващи тази опция за комуникация.

Може да просвирвате и предпочитаната музика, записана на твърд носител (флаш-драйв) във формат MP3. Екрана на яркия LED дисплей показва информация за избраната честота или номер на песента.  Има и вградена еквалайзер функция на стереото, а при продължително неизползване се изключва автоматично, без да губи информация до коя песен сте стигнали или коя е била избраната радиостанция. Има и аудио-изход за слушалки, ако трудно понасяте музикалния вкус на тинейджърите.

Телефонни разговори с ясен звук и без шум

Изпозването на хендсфрий най-често се налага по време на шофиране и благодарение на този трансмитер не се налага да харчите допълнително средства за закупуването на  отделен такъв комплект. Вградената функция идва с инсталирана CVC система, която подтиска шумовете от околната среда,  а също и намалява неприятното ечене на гласа, получено от малкото пространство на купето.

За да отговорите на входящото повикване е необходимо само да натиснете бутона със слушалка, ако в този момент звучи музика, песента ще бъде прекъсната във времето на обаждането и възстановена веднага след като приключите.

Технически характеристики

  • Модел: Carprie автомобилен трансмитер;
  • Налични портове: USB 2.0 три;
  • Безжична връзка: Bluetooth V3.0+EDR, честота: 2.402-2.480GHz;
  • Обхват на връзката: до 10 метра;
  • Радио: УКВ 87.5-108.0MHz;
  • Поддържани файлове: MP3;
  • Размер на опаковката: 20/25/20 см;
  • Тегло: 70 гр.

В опаковката

  • 1 брой устройство;
  • 1 кабел за свързване.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.