Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Wireless антена за безжичен интернет с голям обхват WF14

49,00 лв

Wireless антена за безжичен интернет с голям обхват WF14 #00200

Ревю на WiFi адаптер за безплатен интернет "DIAMOND"980000N

Омръзнало ли ви е ежедневно да инвестирате в осигуряването на стабилна, бърза и надеждна интернет връзка, а същевременно да се нуждаете от това тя да бъде и на достъпна цена? Омръзнало ли ви е от постоянните проблеми с интернет връзката, които се отстраняват своевременно от доставчиците в много редки случаи, а същевременно вие хабите излишни пари и нерви, опитвайки се да свършите задачите си за деня? Ако всичко това ви звучи познато WiFi адаптерът на "DIAMOND"980000N може да се превърне в едно отлично решение за осигуряването на вашата интернет връзка и то напълно безплатно и безпроблемно, без допълнителни грижи и натоварване както на вашия джоб, така и на вашите нерви, без ежемесечно оскъпяване и обвързване с договори, благодарение САМО на една единствена инвестиция в закупуването на "DIAMOND"980000N. Адаптерът е перфектен за разкодиране и прихващане на безжични WiFi мрежи като чрез големия си обхват, веднага със своето включване тойулавя сигнала от всички активни рутери на разстояние от 800 до 1000м., наличието на стени и различни препятствия не са проблем, благодарение на големият му обхват, подсигурен от трите му антени. Устройството е лимитирана серия с мощност от 50mW-3800mW и увеличен обхват, като трансферът на данни при добър сигнал може да достигне до 150Mb/s. при802.11B/G/N.Посредством "DIAMOND"980000N ще можете неограничено да се свързвате със свободните безжични мрежи на голямо разстояние от вашето местоположение, а благодарение на дискът за разбиване на паролите (върви в комплект с устройството) ще успявате необезпокоявано да се свързвате и с кодираните такива (WEP, WPA и WPA2). В изложението по-долу, ще бъдат разгледани и по-важните характиристики и предимства на WiFi адаптерът на "DIAMOND"980000N.

В комплекта

 • Антена 38 dbi с форма на радар + още 2 антени
 • Диск с драйвери за инсталация и софтуер за разкодиране на пароли на рутери BEINI Linux

Предимства и характеристики на "DIAMOND" 980000N

Тук на кратко ще бъдат представени част от най-важните предимства, с които адаптерът разполага, които го превръщат в един от най-добрите варианти на пазара за лесното и безпрепятствено осигуряване на безплатна интернет връзка. На първо място, трябва да се отбележи неговата лесна инсталация. Въобще не се прибягва до необходимостта от разглобяване на вашия настолен компютър или лаптоп, устройството директно се включва към USB порта и автоматично се разпознава. Освен това, "DIAMOND"980000N е съвместим с всички известни видове операционни системи на пазара като WindowsXP, Windows Vista, Windows 7, MAC OS и Linux, като драйверите за тях се съдържат в диска в комплекта на адаптера. Качествата на адаптера не се изчерпват само с това, той съответства на стандарта ISM 2.4GHz IEEE 802.11b/g., който му осигурява висока стабилност и честота на връзката, както и възможно най-бърз трансфер на данни, в добавка с поддържането на DSSS/OFDM технология. При свързване с USB порта, версия 2.0, устройството може да достигне скорост до 54Mbps, която е около 8 пъти по-голяма от стандартната, благодарение на това, потребителите ще могат да се възползват от ускорен трансфер на данни и безпроблемна връзка дори при теглене на много на брой файлове.

Включената в комплекта широкоспектърна антена пък, от своя страна, осигурява на адаптера в пъти по-голям обхват от на стандартните устройства, като това му позволява да се свързва дори с рутери, поставени на голямо разстояние. "DIAMOND"980000N разполага с мощност от 3800mW, която му дава възможност да улавя достатъчно силен безжичен сигнал и да осигурява стабилна интернет връзка дори при наличието на по-слаби източници на безжична мрежа, като това дава на потребителите възможността за работа с интернет дори при затруднени условия.

Поддръжката на 64/128-bit WEP, WPA и WPA2 криптиране е едно от най-големите предимства на "DIAMOND"980000N, благодарение на това, адаптерът притежава възможността за разкодиране на паролите на затворените безжични мрежи, като след инсталация на приложения в комплекта диск, устройството лесно разпознава паролите, независимо от тяхната сложност и без затруднения предоставя на потребителя достъп до желаният източник на интернет връзка. Така възможностите за достъп, посредством "DIAMOND"980000N, не се изчерпват само със свързването с мрежите със свободен достъп, а дава възможност на собственика си да черпи интернет от всяка мрежа, която той пожелае.

В заключение

Като цяло, можем да обобщим, че WiFi адаптерът на "DIAMOND"980000N е един перфектен вариант за подсигуряването на вашата напълно безплатна интернет връзка. Множеството възможности, които предоставя устройството, съчетани с достъпната му цена и еднократната инвестиция в него определено му дават предимство пред ежедневните сблъсъци с различните интернет доставчици и несигурността на вашата интернет връзка. Веднъж сдобиете ли се с "DIAMOND"980000N ще можете напълно да забравите за ежедневните проблеми от този вид и да се насладите на своя сигурен, стабилен и безплатен интернет.

Как работят WiFi антените?
2019-12-25

Много добри

  2019-08-02

  Защото са добри!

   2019-03-06

   предварително нямам мнение

    2018-08-11

    vie ste korektni

     2018-02-28

     Ми харесва!

      2017-11-18

      Има богат асортимент от продукти

       2017-07-06

       харесва ми

        2017-04-18

        Наскоро си купих тази wireless антена, инстралирането стана много лесно с директно включване към USB порта. Няма нужда от инстралиране на драйвъри, защото тя автоматично се разпознава от компютъра. Първоначално малко се притеснявах дали ще се свърже, тъй като съм с Linux, но това не се оказа проблем.

        • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

        Напишете отзив

        Напишете отзив

        Напишете отзив

        Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

        Други потребители избраха също Всички Wi-Fi антени за интернет

        Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

        Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.