Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

USB запалка GLBIRD VW Das auto

20,90 лв

USB запалка GLBIRD VW Das auto #04555

Особености:

USB запалката GLBIRD VW Das auto е напълно еко. Благодарение на презареждаемата акумулаторна батерия, тя е природосъобразна и не замърсява околната среда. Няма опасност от разливане на запалими течности или няма да ви се налага да разполагате или да закупувате с бензинови или газови пълнители. Зареждането е възможно абсолютно навсякъде и по всяко време. При това от всяко електронно устройство, в което може да се включи USB кабела. Продуктът е силно оптимизиран от гледна точка на зареждане, използване и експлоатационен живот. Запалката е подходяща за подарък както за дамите, така и за господата. Луксозният ѝ вид ще впечатли всеки ценител на красивото и изисканото. А повод не е нужен, за да зарадвате някого. 

Описание:

Аксесоарът е щадящ към околната среда. Безопасен е за употреба. За да функционира не е необходимо периодично зареждане с газ или бензин. Това прави запалката изключително икономична и гарантира дълга употреба във времето. Работи безотказно. Бързо ще забравите за обикновените запалки, които за кратък период от време спират да работят ефективно и се появяват редица дефекти.

Как функционира:

Запалката работи с помощта на вградена акумулаторна батерия. Тя е презареждаема литиево-йонна. Зарежда чрез USBmicro - USB зарядно устройство, което се намира в кутията под дъното за запалката. Продуктът е многофункционален. Благодарение на двойния реотан, специално разработен за работа при всякакви метеорологични условия, можете да я използвате навсякъде и по всяко време. Запалката е ветроустойчива, което я прави перфектният аксесоар, когато сте на плаж, на разходка с корабче или лодка, на къмпинт, в планината или изобщо, когато попаднете във ветровито време.

Дизайн:

USB запалката има много елегантен дизайн. Тя е предназначена за многократна употреба. Корпусът ѝ е изцяло метален, в син цвят. За акцент в предната част на запалката има логото на Volkswagen – VW. Има правоъгълна форма със заоблени ъгли. Размерите ѝ са компактни. Без проблем се побира в джоб или малка дамска чантичка. Към запалката има изискана и стилна подаръчна кутия, имитираща дърво с черен надпис GLBIRD. 

Технически характеристики:

  • Размери на запалката: 6,5 см * 3,5 см * 0,7 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • USB запалка GLBIRD – VW Das auto;
  • Кабел за зареждане;
  • Луксозна подаръчна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.