Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

USB WEB камера за компютър или лаптоп Mini packing

19,80 лв

USB WEB камера за компютър или лаптоп Mini packing #04552

Особености:

Представяме ви компактна USB WEB камера за компютър или лаптоп Mini packing. Тя може да се завърта и да се наглася в удобна позиция. Това ѝ качество осигурява практичност по време на употреба. Може да я сложите, където ви е удобно и да я завъртите, в каквато посока желаете. Изображенията и видеата са с добро качество. Картината е кристално ясна. Насладете се на видео разговори с вашите близки или приятели, които са далеч от вас и с нетърпение чакате всяка виртуална среща с тях. Забравете за лошия сигнал или камерата, която не позволява да видите нищо, защото е с крайно ниска резолюция, а изображенията и видеата са с ниско качество.

Описание:

С лекота ще можете да правите снимки или видеа, с помощта на бързото свързване към устройството, с която разполагате. Разполага с автоматичен баланс на бялото и корекция на цвета, което е голямо предимство. Камерата предлага висока производителност със специално проектиран за целта оптичен обектив Тя е предназначена е за свързване както към лаптопи, така и към настолни компютри.

Как функционира:

Камерата е лесна за инсталиране. Не са нужни драйвери. Само я свържете с лаптоп или компютър. И тя е готова за употреба. Фокусът ѝ е ръчен. Камерата се захранва чрез USB. Не е необходимо външно захранване, за да работи. Съвместима е за работа с Windows ХP-SP 2 и Vista. Уеб камерата осигурява чисти и качествени изображения. Успява да заснеме качествени видео клипове. Има и нощен режим, благодарение на който може да използвате камерата и когато е тъмно.

Дизайн:

Уеб камерата има е модерен и изчистен дизайн. Тя е в син цвят. Има компактни размери. Фиксира се към желаното устройство чрез стойка под формата на пластмасова щипка. Това я прави изключително стабилна и тя се захваща изключително здраво за монитора на настолния компютър или за лаптопа. При нужда може да се постави и върху равна повърхност. Има широк ъгъл на видимост, тъй като може да се завърта.

Технически характеристики:

  • Подходяща е за свързване към лаптопи и настолни компютри.

Какво ще намерите в опаковката:

  • USB WEB камера за компютър или лаптоп Mini packing.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Камери

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.