Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уред за вакумно почистване на черни точки с четири приставки TV87B

42,50 лв

Уред за вакумно почистване на черни точки с четири приставки TV87B #04865

Особености:

Спестете си скъпите процедури за почистване на лицето, за които често трябва да чакате дълго време, за да си запишете час. Представяме ви иновативен и напълно безвреден уред за вакумно почистване на черни точки с четири приставки. Предназначен е за домашна употреба. Не предизвиква кожни раздразнения. Почиства в дълбочина, изсмуквайки натрупаните замърсявания.  При редовно използване, уредът ще спомогне на кожата на лицето да изглежда свежа, чиста и сияйна. По този начин отделянето на себума ще се регулира, мъртвите клетки ще бъдат отстранени, а кожата ще може да диша. Така тя няма да се омазнява толкова бързо. Също така нанасяните продукти ще могат по-лесно да проникнат в нея и да действат по-ефективно. Черните точки са не само визуално неприятни, но и повлияват негативно на доброто състояние на кожата на лицето, като задържат замърсяванията в нея.

Описание:

Към уреда за почистване на черни точки има 4 различни приставки, в зависимост от третираната зона на лицето. Сменят се лесно. Накрайникът с широкия отвор е за дълбоко почистване и позволява по-голяма сила на вакума. По-малкият накрайник е подходящ за чувствителна кожа и за труднодостъпни места. Размерът на отвора намалява силата на засмукване. Приложим е при зони с фини бръчици. Приставката с микрокристали е грапава и е идеална за масаж и нежно ексфолиране. Успешно премахва мъртвите клетки, като възстановява нормалната секреция на себум. Елипсовидната глава е подходяща за проблемна кожа.

Как функционира?

Преди да пристъпите към употреба на уреда, направете парна баня за около 5 до 10 минути. С нейна помощ ще подготвите кожата, а порите ще се отворят, което ще благоприятства за по-лесното и ефективно изсмукване на черните точки. Поставете избраната приставка, включете уреда и започнете третирането на зоните. След приключване на процедурата, обтрийте лицето с кубче лед увито в кърпа или нанесете подходящ козметичен продукт, за да се затворят порите.

Дизайн:

Дизайнът на уреда е изчистен и доста напомня на професионалното оборудване в салоните за красота. Корпусът му е изработен от устойчива пластмаса. Формата е удобна за употреба. Уредът се предлага в три цвята – бял, син и розов. Има бутон за включване и изключване. В комплекта са включени и четири приставки. Те са изработени от прозрачна пластмаса, която е в син цвят.

Технически характеристики:

  • Мощност: 5 W;
  • Изходно напрежение: AC 110~220V;
  • Размер на уреда: 9 см * 4,5 см;
  • Тегло: 125 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Уред за вакумно почистване на черни точки, в цвят по избор;
  • Четири различни приставки.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Уреди за здраве и красота

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.