Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уред за премахване на загрубяла кожа Pedi Spin TV272

9,60 лв

Уред за премахване на загрубяла кожа Pedi Spin TV272 #04482

Особености:

Върнете красивия вид на вашите ходила без да се налага да посещавате специализиран салон за красота или да използвате пемзи, търкайте продължително време без особен резултат. Спестете си време и усилия, благодарение на уреда за премахване на загрубяла кожа Pedi Spin. Осигурете си съвършено гладка кожа в домашни условия. Без проблем премахва мазоли и мъртва кожа.

Описание:

Pedi Spin ще бъде ваш незаменим помощник в борбата със загрубелите стъпала, пети и палци. Той успешно отстранява горния сух и втвърден слой, а резултатът е повече от съвършен. Грубата кожа и мазолите на краката са неприятни и предизвикват дискомфорт. Късат фините чорапи и чорапогащи, създава неудобство и притеснение при носене на чехли и сандали, както и при други отворени обувки. Освен всичко те са и неестетични. Забравете за неефективните бабини рецепти и за домашни методи за справяне с проблема, защото те невинаги действат.

Как функционира?

Работи с помощта на 4 батерии, които не са включени в комплекта. Pedi Spin ефективно отстранява най-горния загрубял слой, а резултатът е съвършено гладка и нежна на допир кожа. Може да се използва както от жени, така и от мъже, независимо от възрастта. Уредът отстранява с лекота мазолите, грапавата и мъртва кожа на палците, стъпалата, по външната част на краката и петите – изцяло като в професионален салон. Премахва дискомфорта за броени минути. Работи безопасно, чисто и хигиенично, като не предизвиква раздразнения. Използвайте върху суха кожа и добре почистена кожа. След употреба, почистете уреда с четката. А краката измийте и подсушете. За по-голям ефект, нанесете хидратиращ крем.

Дизайн:

Уредът е изработен от качествени и устойчиви материали. Той е в бял, син и черен цвят, като има и акцент - надпис Pedi Spin. Дизайнът на машинката е ергономичен. Размерите са практични и удобни. Уредът е лек и лесно преносим. Pedi Spin е така конструиран, че успява да събере всичко, което остава от стъпалата. И също така предпазва от наранявания.

Технически характеристики:

  • Марка: Pedi Spin.

Какво ще откриете в пакета:

  • Уред за премахване на загрубяла кожа Pedi Spin;
  • Накрайник за изглаждане на кожата 1 брой;
  • Накрайник с микропилички 1 брой;
  • Подложки за изглаждане на кожата 6 броя;
  • Четка за почистване 1 брой;
  • Инструкция за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.