Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Къса рокля с една презрамка, А-симетрично изрязване отпред и отзад FZ25

34,90 лв

Къса рокля с една презрамка, А-симетрично изрязване отпред и отзад FZ25 #05960

Описание:

Роклята има много минималистичен и оригинален дизайн, който е въздействащ и със сигурност ще ви направи неотразими. Материята е мека и еластична и обхваща плътно тялото разкривайки неговите форми. 

Особености:

Подходящи са аксесоари в сребрист или златист цвят, като може да се използват няколко синджира с различна дължина, които да се наложат един върху друг, но със сходни елементи. Обеците трябва да следват същия стил на декорация или да бъдат по – дискретни и малки.

Дизайн:

Роклята има предизвикателен и оригинален дизайн, който със сигурност ще направи визията ви силно въздействаща. Горната част на роклята открива раменете и деколтето, като използва за закрепване само една средно дебела презрамка. В областта под бюста до корема има отворена зона с интересна форма, която разкрива част от кожата. В двете страни на роклята има специални шевове, които я набират от кръста до долната част на полата, по един интересен и естетичен начин. Набраната пола на роклята очертава по добре ханша, придавайки му по – голяма закръгленост. Задната част на гърба остава открита в две части: тази на раменете и областта на кръста, като между тях има материя която създава спираловиден ефект на изрязване на роклята. Роклята е изключително стилна и интересна и се предлага в единадесет различни цвята. Единадесет възможни цвята, в които да изберете този оригинален и интересен модел рокля: бял, червен, зелен, тъмно син, черен, розов, сив, светло син, бордо, наситено жълт, бледожълт. Класическите цветове като бял, черен, червен, бордо са едни от най – лесните за комбиниране с аксесоари, и същевременно имат много предимства в изграждането на елегантна визия. Маслено зеленият цвят, тъмно синият и  и сивият придават по – интелигентен и същевременно изискан вид. Открояващите се цветове като: светло син, розов, наситено жълт и бледо жълт ще ви направят по- атрактивни, и ще подсилят вашето младежко излъчване.

Технически характеристики:

  • Модел: Къса рокля с гол гръб;
  • Състав: Полиестер и акрил;
  • Размер: XS, S, M, L, XL;
  • Цвят: Бял/ Червен/ Зелен/ Тъмно син/ Черен/ Розов/ Сив/ Светло син/ Бордо/ Наситено жълт/ Бледо жълт.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Прилепнала къса рокля с едно рамо откриваща корема и гърба в различни цветове;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.