Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Тематични обеци и синджир с черен котарак и механизъм А24

7,60 лв

Тематични обеци и синджир с черен котарак и механизъм А24 #05220

Особености:

Обеците са интересни и забавни, а черният котарак е за късмет, синджирът е в същата тематика, като той успешно допълва обеците и може да вземете комплекта или само едното от двете.Обеците използват за закрепване закачалка, в най – горната си част представляват механизъм от две зъбчати колела с геометрични елементи, между които минава верига на която е увиснал черен котарак. Синджирът е прекъснат на няколко места където са поставени три зъбчати колела с различни геометрични елементи и един черен котарак, който преминава през тях.

Описание:

Черното е цвят подхождащ на повечето цветове, тематиката на обеците и синджира си подхожда за спортен и спортно- елегантен стил. Дизайнът е нов и интересен, може да го използвате навсякъде в ежедневието или на вечерни събирания.Обеците стигат до основата на врата, много са подходящи за прибрана коса или отметната назад, прическа с бретон. Синджира стои много добре на дамски ризи, топ с презрамки. Комбинацията от обеците и синджира е много атрактивна, може да ги използвате през всички сезони, те със сигурност ще разнообразят вашата визия.

Дизайн:

Разчитайте да се радвате на тези аксесоари дълго време, тъй като те са с високо качество на изработка и на използваните материали.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци и синджир;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Вариант 1: обеци;
  • Вариант 2: синджир;
  • Цвят: Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци с черен котарак и механизъм, 1бр. синджир с котарак и черен механизъм.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.