Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Свежи обеци в стил Барок с флорални елементи и кристали А122

19,00 лв

Свежи обеци в стил Барок с флорални елементи и кристали А122 #05629

Описание:

Този тип аксесоар, може да съчетаете с облекла с геометрични и цветни фигури, които включват топлите и наситени цветове като: жълто, червено, морско синьо. Голямо предимство, е че може да използвате облекло с дизайн от различни геометрични елементи. Това са свежи и интересни комбинации.

Особености:

Модерния и артистичен дизайн на стила на Барок, привлича вниманието със своята пищност, свежи и различни елементи, големи кристали във формата на сфера и сълза. Флоралните елементи, които в момента са много актуални, зареждат атмосферата около вас със много свежест и придават младежки вид и излъчване. Изключително подходящи за пролетните и летни дни, почивки ваканции, събирания с приятели или служебни ангажименти.

Дизайн:

Пищният дизайн на Барок изпъстрен с големи и  малки елементи тип кристал, е успешно и интересно комбиниран с флорални елементи, оформяйки свежо и интересно съчетание.  В горната си част обеците представляват конфигурация от три нежни цветчета, които са подредени пирамидално и в центъра си имат малък син кристал. Към цветчетата е прикрепен абстрактен, декоративен елемент в бяло с червен контур, който често е използван в украсата на сгради и храмове по времето на стила на Барок. Декоративният елемент е декориран в горната си част симетрично с цветче в наситено жълт цвят, в центъра на което има син кристален елемент. Под него е разположен елипсовиден кристал в същия син цвят, който има обков инкрустиран със ситни бели кристалчета. Долната част на елемента има два издадени елемента тип закачалка, от които симетрично се спускат висулки от ситни бели кристалчета подредени във формата на снежинки. Долната част на обеците е декорирана с висулка в сълзовидна форма, която представлява голям жълт кристал, който е обграден от ситни  малки бели кристалчета.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Многоцветен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Свежи обеци в стил Барок с флорални елементи и кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.