Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Свежи младежки обеци в кръгла форма с цветни елементи на цветя и пчела А3

9,60 лв

Свежи младежки обеци в кръгла форма с цветни елементи на цветя и пчела А3 #05199

Особености:

Свежи младежки обеци в пролетни тонове, излъчващи жизнерадостност, веселие, закачливост. Прекрасен аксесоар, който да използвате в топлите летни дни за да се засили вашето излъчване и позитивизъм.Обеците се закрепят с винтче, което в предната си част представлява бледо розово цвете с десет листенца и червен плодник.Основната форма, е кръгла, тип венче с листенца, на която има разположен камък тип непал, красива и детайлно изработена пчела от няколко вида цветни камъни, нежно бяло цвете с червена преливка.В долната част на обеците има висулка със позлатено цвете, в центъра на което има перлен елемент.

Описание:

Позлатената основа на обеците, прекрасно се съчетава със свежите пролетни цветове, с мотива от цветя и символа на пчелата.Цялостно комбинацията създава усещане за свежест, младост и модернизъм. Тези обеци са прекрасен начин, да привлечете към себе си нови и интересни запознанства със позитивно настроени хора или просто да създадете ведра и приятна атмосфера около себе си.Цветята се използват във всички форми на изкуството, те са елемент който, е символ на красота и възраждане, оптимизъм и щастие. Обеците със цветя са един прекрасен начин, да изразите своята артистичност, младост на духа, цветоусещане. 

Дизайн:

Топлите цветове на обеците, са подходящи за всички сезони. Те ще подчертаят пролетта и лятото, ще смекчат есента и ще внесат топлина в зимата. Подходящи са да се съчетаят със всякакво облекло и цветове.Дължината на обеците стига до основата на врата, а издължената кръгла форма придава на лицето по хармоничен и пропорционален вид.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Сплав;
  • Цвят: Позлатен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. обеци с цветя. 

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.