Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Свежи младежки обеци с текст в златист цвят А108

20,00 лв

Свежи младежки обеци с текст в златист цвят А108 #05615

Описание:

Обеците са дъговидни, спускат се до средата на врата, най – силно ще изпъкват с къси и модни прически с цветни кичури или с прибрана и оформена по интересен начин коса. Вида и структурата на обеците няма да промени визуално формата на лицето,  но ще привлече погледите към вас. Златистият цвят на обеците ги прави подходящи да бъдат съчетавани с абсолютно всякакви дрехи и стил. Може да ги използвате без колебание както със спортно – елегантни дрехи така и в стил неглиже. Особено подходящи са за посещение на дискотеки, вечерни клубове, събирания с приятели.

Особености:

Провокативните аксесоари бързо стават забележими и привличат внимание към вас. Те оставят трайно впечатление в събеседниците, тъй като са по – необикновени и различни. Те акцентират върху вашата индивидуалност и ви открояват от другите.

Дизайн:

Актуална модна тенденция, особено в младежките среди, е да се носят обеци с провокативни текстове, които са забавни, открояват се и привличат внимание. Този модел обеци има съдържание, което допълва от едната обеца в другата, но двете обеци не са с еднакъв текст. Едната обеца съдържа думата „EXCUSEME”, което всъщност са сляти две думи и в превод може да преведем като “Моля“ в смисъла на удивително възклицание, което се разбира от другата обеца, която съдържа пет въпросителни. По този начин едната обеца води смислово към интерес да бъде проследена и другата, което привлича вниманието и създава весела атмосфера. Текста и въпросителните са оформени като леки дъги, които се спускат към врата. Те са в чисто златист цвят, изчистен шрифт. 

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Свежи младежки обеци с текст в златист цвят.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.