Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Свежи дамски обеци с текст и морска звезда А121

10,00 лв

Свежи дамски обеци с текст и морска звезда А121 #05628

Описание:

Обеците са с дължина до средата на врата, те са силно забележителни, както с разпусната коса, така и с прибрана в небрежен кок или на стегната опашка. Може да експериментирате с прическа на плитки или вафлички, те са едни от най – подходящите и атрактивни за сезона. Комбинацията от свежи летни цветове, ви прави предизвикателни и чудесно се съчетава със всички летни облекла, които задължително за лятото са в топли наситени нюанси. Може да комбинирате както с обикновена плажна рокля, къси панталони и потник, така и с някой по – изискан тоалет. Бъдете свежи и жизнерадостни с тези страхотни обеци!

Особености:

Аксесоарите съдържащи в себе си любими морски елементи като морската звезда, имат привличаща вниманието сила, те пораждат весело лятно настроение, зареждат атмосферата с приятни емоции и са чудесни да бъдат съчетавани с всички летни облекла и принадлежности.

Дизайн:

Страхотни обеци нов модел, подходящи за лятото със своите елементи от свежи топли тонове, които преливат в текста и морска звезда в златист цвят. В горната си част обеците представляват артистична морска звезда, към която е прикрепена висулка с вертикален текст с буквите : ”LOVED”. Лятото като един сезон, който се свързва с горещите емоции и силните чувства, буквално прелива от дизайна. Буквите са декорирани със ситни кристали, които са цветни и блестящи. Първата буква, е в златисто жълто, втората е съчетание от зелено, синьо и виолетово, третата е в искрящ червен цвят, четвъртата е преливка от същото червено и наситено жълто, а четвъртата е от искрящо бяло. Цветовете се преливат естетично едни в други и създават свежо лятно очарование.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Свежи дамски обеци с текст и морска звезда.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.