Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стенна поставка за телевизор с размери от 10 до 32 инча TV STOIK19

23,40 лв

Стенна поставка за телевизор с размери от 10 до 32 инча TV STOIK19 #05526

Описание:

Съвременният интериорен дизайн подкрепя използването на стенни поставки за телевизорите, които премахват нуждата от излишни мебели и спестяват запълването на пространството с тях. Освен това голямо преимущество, стенните поставки за телевизори ви позволяват да настройвате различен ъгъл под който да използвате вашия телевизор, така че да имате удобство по всяко време и от всяка позиция. Докато поставеният върху мебел телевизор може да бъде гледан само от един ъгъл, то поставеният на стенна поставка може да бъде завъртян дори в противоположна посока.

Особености:

Този модел поставка ви дава възможност телевизора да се върти на 180 градуса от рамото на поставката, а освен това и на ъгъл от -15 до +15 градуса от стойката на която е закрепен телевизора. Това ви дава възможност да настроите телевизора всеки път по начина по който ще получавате максимална видимост и отлична картина. Поставката може да използвате във всяка стая в дома си или в офиса без никакво ограничение. Може да поставите в кухнята, спалнята, хола, детската, като това ще спести от пространството ви и ще ви създаде максимално удобство и комфорт. Поставката е удачно да се използва и в офиси, където се провеждат видео конференции, като това ще улесни визията на аудиторията. Поставката се инсталира изключително лесно, като няма нужда да използвате специалисти, освен ако не предпочитате това. В комплекта с поставката има точно и ясно упътване за нейната инсталация, с което може да се справите без чужда помощ.

Дизайн:

Поставката е изработена в черен цвят, който подхожда на всички видове интериорен дизайн. Поставката има естетичен и почти незабележим дизайн, който ще създаде витално усещане за присъствието на вашия телевизор. Тази поставка за телевизор, е изработена от качествени материали, които освен сигурното поставяне на вашия телевизор гарантират голям капацитет на тегло, което може да издържи поставката. Тази поставка за телевизор може да издържи тегло до 10кг. при което ще остане стабилна и безопасна за употреба и използване.

Технически характеристики:

 • Вид на продукта: Поставка за телевизор;
 • VESA :100х100 мм; 150х150;200х100;200х200;
 • Цвят: Черен;
 • Материал: Подсилена стомана;
 • Съвместимост с телевизори: 10-32 инча;
 • Издържливост: 15 кг;
 • Ротация: надолу/ нагоре;
 • Градус настройка ротация нагоре/надолу - 15 градуса, + 15 градуса;
 • Ротация наляво/надясно: 180 градуса;
 • Отстояние от стената: 4-42 см.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Стенна поставка за телевизор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.