Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стайлинг уред за коса 5 в 1

55,00 лв

Стайлинг уред за коса 5 в 1 #04797

Особености:

Представяме ви един стайлинг уред, съчетаващ в себе си функциите на цели 5 уреда! Какво повече може да иска всяка дама? Мултифункционалният уред позволява само със смяната на една приставка да се сдобиете с преса за изправяне, сешоар, маша или да си направите обем. Ще спестите средства от закупуването всички тези уреди. Има много лек и стилен дизайн. Може да носите уреда навсякъде със себе си, за да сте винаги с перфектна прически. Той би бил страхотен подарък за всички дами, независимо от възрастта им. За рожден ден, Коледа, за имен ден или просто без повод – няма как да сгрешите в избора си.

Описание: 

Професионалният уред 5 в 1  има висока работна температура. За по-упорити коси, използвайте на максимална степен. Загрява за около няколко минути. Подходящ е за употреба за всякакви коси - прави, чупливи и къдрави, дълги, къси, боядисани. Само  един уред ви дава безкрайни възможности за прически – за ежедневието или за специален повод. За по-дълготраен ефект използвайте подходящи стилизиращи продукти, за да се радвате на красиво оформена коса. Уредът не изгаря, не предизвиква накъсани и цъфтящи краища, и има антистатичен ефект. Косата остава все така здрава и лъскава.

Как функционира?

Може да използвате уреда върху мокра и върху суха коса. Поставете избраната от вас приставка. Включете го в контакта и изчакайте да загрее. След като приключите с оформянето на прическата, го оставете да изстине и го приберете. Уредът може перфектно да изсуши мократа коса, както и да изправи, накъдри или придаде обем. При употребата му косата не се наелектризира или накъсва.

Дизайн:

Уредът има функционален дизайн, съчетава в себе си пет уреда с пет различни ефекта. Корпусът е в черен цвят. Бутоните за управление са в златисто. Размерите са практични. Теглото е леко. Има удобна и ергономична форма. Кабелът е достатъчно дълъг и може да се завърта на 360 градуса. Приставките могат да се сменят.

Технически характеристики:

  • Приставки: 5 броя - за сушене, за изправяне, за обем, за къдрици, за вълни;
  • Работно напрежение: 220 V;
  • Въртящ се кабел: на 360 градуса.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Стайлинг уред за коса 5 в 1;
  • Пет приставки.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Преси за къдрене

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.