Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Спираловиден простор/закачалка за чаршафи, одеяла и кърпи TV303

7,20 лв

Спираловиден простор/закачалка за чаршафи, одеяла и кърпи TV303 #05040

Описание:

Този спираловиден простор/закачалка е една задължителна придобивка за всяко домакинство и ще ви спести изключително много време при сушенето на изпраните обемисти кърпи, одеяла и чаршафи у дома.  Обикновено най-големите дрехи и спално бельо се сушат трудно и бавно заради своята площ, а и често сме принудени да ги сгъваме на няколко пъти, за да можем да ги сместим на обикновените сушилки у дома. С помощта на тази практична домакинска принадлежност ще съкратите времето за сушене на две и няма да се занимавате с досадното гладене и изправяне на гънки, които се появяват в следствие на прекомерното сгъване. Употребата на този простор/закачалка е изключително лесна и проста. Всичко, което трябва да направите е да сгънете чаршафите наполовина и да ги поставите внимателно през входа на закачалката. След това с издърпващи движения удължете чаршафа по протежението на закачалката и ги разпределете равномерно по цялата и дължина за лесно и бързо изсушаване.

Особености:

Този стелаж за сушене е подходящ за покривала за легло и чаршафи с максимални размери до 228 см. Ако притежавате тази закачалка, не трябва да се тревожите за излишно място, защото благодарение на своя спираловиден дизайн тя позволява лесно и удобно да сушите покривала и кърпи с големи размери, които често са и доста тежки. Този специален дизайн позволява разномерното разпределение на теглото и висока издръжливост и така безпроблемно можете да я използвате за чаршафи и одеяла с тегло до цели 10 килограма.

Как функционира?  

Освен за сушенето на обемисти одеяла и спално бельо, другото практично приложение е възможността да бъде използвана като закачалка. Заемайки малко място, тази придобивка може да ви свърши чудесна работа за съхраняването на колани или пък на любимите ви шалове, които обикновено заемат много място и при съхранението им като сгънати дрехи остават неприятни гънки, които после загрозяват външния им вид. Поставени на тази закачалка ще можете не само да ги запазвате в безупречен вид, но и да виждате кои са шаловете, с които разполагате, за да изберете най-подходящия за своя тоалет.
Снабден е със специална кука, която позволява свободно да бъде окачен на тавана, на щендер за дрехи и дори на сушилка. Благодарение на възможността за разглабяне, можете да го съберете и съхранявате, без той да заема ненужно много място в дома ви.

Технически параметри:

  • Материал - неръждаема стомана;
  • Цвят - бял;
  • Издръжливост на натоварване - 10 кг;
  • Дължина на пръчката - 228 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 в 1 спираловиден простор/закачалка за чаршафи, одеяла и кърпи - 1 брой;
  • 12 месеца гаранция;
  • Ръководство за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.