Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Светещи гирлянди със соларно захранвани CutesyBee

48,00 лв

Светещи гирлянди със соларно захранвани CutesyBee #06370

Описание:

Ако обичате красивата декорация и искате да създадете магическа обстановка в своя двор или дом, то този гирлянд от светещи пчели  със сигурност ще ви помогне да постигнете невероятен ефект. Гирлянда няма нужда от постоянна поддръжка, той е водоустойчив и неговото захранване се осигурява от соларен панел, който е включен в комплекта.  По този начин за да бъде красива вашата градина или дом вечерно време и  осветени от мека приятна светлина, нямате нужда от много средства и време за поддръжка. Пчелите са изработени реалистично, от екологични  материали, които не предизвикват замърсявания.  В комплекта са включени 30 LED лампички, а дължината на гирлянда е 650 см. Магическия ефект от украсата ще създаде приятно настроение както за вас така и за цялото семейство. Гирляндът има сертифакт за водоустойчивост IP65, което ви дава спокойствие, че по време на дъжд и неблагоприятни метеорологични условия няма да се повреди и няма да изгуби своята функционалност. LED лампичките са модерно и предпочитано осветление към момента, тъй като те се отличават с голяма продължителност на живота при продължителна експлоатация. Соларният панел е разположен върху стабилен метален прът, който поставен правилно осигурява стабилността му по време на вятър и дъжд.

Особености:

Подходящ за външна и вътрешна декорация. Със сигурност носи вашия елегантен вкус и романтично усещане. Източник на захранване: Слънчево захранване. Спестяваща енергия и продължителна светлина за работа, лесен за използване. Многофункционална инсталация: 2 в 1 прът ви позволява да поставите панела в тревата или да го монтирате на стената. Усъвършенстван слънчев панел: Ефективно усвояване и преобразуване, по-малко време за зареждане и повече работно време. Функция за последно извикване на паметта, удобство за използване. Чудесен избор за сватби, партита, срещи, събирания, фестивали и т.н.

Дизайн:

Малките светещи пчелички са изработени от прозрачен материал, а във всяка една от тях има LED лампа, която я кара да блести.Тялото на пчеличката е релефно оформено, а крилата разперени. Може да подредите конфигурация в зависимост от вашите нужди и предпочитания, която да променяте когато пожелаете да постигнете повече разнообразие.

Как се използва:

Соларният панел е с размери 6,7х6,7х2,5см. Той е прикрепен към метален прът с остър край с дължина 20 см. като е предвидено да бъде забит в земята до степен на 9,5см. Така поставен в градината, соларният панел е стабилен, устойчив на по – силни ветрове и ще поддържа захранването на гирлянда. Желателно е соларният панел да бъде поставен на възможно най – достъпното за слънчева светлина място, за да бъде максимално ефективен. Соларният панел и гирлянда са свързани с тънки кабели по които протича захранването.

Технически характеристики:

 • Соларен светещ гирлянд;
 • LED светлини: 30бр;
 • Дължина: 650см;
 • Водоустойчивост: IP65;
 • Захранване: Слънчево захранване;
 • Соларен панел -1.2V 100mA;
 • Алтернативно захранване с 12V AA;
 • Размери на соларния панел: 26,7см х 6,7см.
 • Цвят: Жълт.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Соларен светещ гирлянд с пчелички 650 см.
 • 1 бр. Соларен панел;
 • 1 бр. Скоба;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.