Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Соларна водоустойчива LED лампа за открито 30W

66,00 лв

Соларна водоустойчива LED лампа за открито 30W #05814

Описание:

Отдалечете се от мрачните времена на восъчните свещи и се наслаждавайте на новите технологии, които ви осигуряват непрекъсната осветеност, с нисък разход на средства, високо качество и дълготрайност. Тази соларна водоустойчива LED лампа за открито, е предназначена специално за използване в двора на вилата, пред  входната врата, за осветяване на хотели, открити ресторанти и други комплексни пространства. Тя не изисква електрозахранване въпреки часовете на работа и няма да повлияе на сметките ви за електроенергия.

Особености:

Лампата има интелигентна стендбай система на работа, като се задейства при движение и влиза в състояние на покой ако липсва такова. Това удължава нейния живот  и възможност за работа максимално. Лампата ви осигурява супер ярка светлина, като ще получите възможност за пълна осветеност и видимост на пространствата, които  се нуждаете да използвате по време на тъмната част от денонощието. Батерията на лампата има супер мощен капацитет, което ви позволява тя да работи безпроблемно и в облачни и мрачни дни, когато зареждането със слънчева енергия е на по – ниско ниво. Това ви осигурява пълна сигурност, че независимо от атмосферните условия, вие ще имате сигурен източник на осветление. Лампата има работоспособност 50 часа по време на по – мрачни и облачни дни.

Дизайн:

Лампата е водоустойчива, което ви спестява притесненията от лоши атмосферни условия по време на продължителни валежи с голям интензитет. Тя няма да се повреди и ще продължи да ви осигурява максимално качество на осветеност. Дори и по време на буря, лампата остава стабилна и ви осигурява необходимото за вашите нужди осветление. В комплекта е включена стойка за монтиране на  лампата с необходимите болтове, като имате възможност да я монтираме както на стена, така и върху стълб, в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Монтажът, е изключително лесен и не изисква използването на специалисти. Веднъж монтирана лампата се самозарежда и няма нужда от допълнителна асистенция за нейната работа и функционалност.

Технически характеристики:

  • Тип: Соларна LED лампа за открито;
  • Цвят: Черен;
  • Материал: ABS пластмаса, метал.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Соларна водоустойчива LED лампа за открито;
  • 1 бр. Стойка за стена или стълб;
  • 3 бр. Болтове и гайки за монтиране.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.