Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Соларна система GD3 с три LED крушки и мултифункционален кабел

53,90 лв

Соларна система GD3 с три LED крушки и мултифункционален кабел #05813

Описание:

Соларната система за домашно осветление GDlite 3 използва слънчевата възобновяема енергия за осветяване на вашия дом, вила или по време на дейности сред природата. Освен като осветление, вие може да използвате системата като зарядно, за да зареждате  мобилния си телефон или други преносими и USB устройства . Системата за слънчево осветление за дома е компактна, преносима и лесно монтируема в лесен за инсталиране комплект.  Освен със слънчева енергия вие може да използвате за зареждане и електричество.

Особености:

Това е 9V, 3,5 ватови алуминиеви рамки със слънчеви панели с медна жица с дължина 3 метра са твърдо състояние полупроводникови устройства, които преобразуват енергията на слънцето директно в електричество. GDlite 3се предлага оборудвана с 3 светодиодни крушки, базирани на водача: 2бр. x 3W Led крушки и 1бр. x 2 W Led крушка. Всяка Led крушка се предлага с 5 метър кабел, контролен превключвател за включване / изключване. Те консумират номинална мощност и са по-светещи от CFL. Тези LED крушки имат по-дълъг живот от приблизително до 25 000 часа. Освен възможностите да генерира светлина чрез крушките, системата има кръгъл прожектор в предната част на акумулаторната батерия и странична лампа за осветление от едната страна на акумулаторната батерия. Това ви осигурява удобно осветление в случай на придвижване със системата от една точка до друга по време на движението.

Дизайн:

Системата е компактно оформена, с една вградена S.M.F батерия и контролер за заряд. Батерията може да се зарежда както със слънчева енергия, така и  от електрически източник. Батерията е оформена компактно, със стилен дизайн и удобна дръжка, която позволява голяма мобилност и лесна преносимост на цялата система. Системата е водоустойчива, което ви позволява да я използвате при лоши атмосферни условия навън или влага, без да се тревожите, че може да се повреди и да изгубиш своя източник на осветление и енергия. В комплекта е включен мултифункционален кабел за зареждане с 10 различни вида накрайника, който ще ви осигури възможност да зареждате освен стандартните USB устройства и други модели.

Технически характеристики:

  • Тип: Соларна система с три крушки;
  • Цвят: Черен;
  • Материал: ABS пластмаса, метал.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр.Слънчев панел;
  • 1 бр. Акумулаторна батерия;
  • 3 бр. LED крушки;
  • 1 бр. Мултифункционален кабел.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.