Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Соларна лампа за външен монтаж Tiessa H LED76

9,00 лв

Соларна лампа за външен монтаж Tiessa H LED76 #10451

ОПИСАНИЕ:

С помощта на соларната лампа за външен монтаж Tiessa ще осветите по съвършен начин фасадата на вашия дом. Лампата ви гарантира перфектното осветяване на пространството около вас, благодарение на дизайна й, който насочва светлината нагоре и надолу. 

Продуктът е висококачествен слънчев панел с висока ефективност, дълъг живот на батерията. С помощта на лампата ще намалите значително сметките си за ток. Не се бавете и си гарантирайте икономия на ел. енергия само с няколко клика.

ОСОБЕНОСТИ:

200mAh литиево-йонната батерия е с голям капацитет. Лампата има функция за удължаване на работното време и осигуряване на по-стабилно осветление дори в дъждовни и облачни дни. Насочените светлини нагоре и надолу са подходящи за осветяване на вътрешен двор, гаражна врата, ограда, беседка и т.н. Подходящ за места, където не може да се осигури конвенционално захранване. Светлините се включват автоматично през нощта. Не е необходимо окабеляване, безопасен за използване около деца и домашни любимци

Лампата е изработена от издръжлив ABS материал, благодарение на който лампата ще ви служи вярно дълго време. Няма защо да се тревожите, че навън вали – лампата ще работи все така перфектно. Лампата е идеална за адаптиране при всякакви метеорологични условия. С ниво на водоустойчивост IP65 и отлична устойчивост на топлина, ниски температури, тази LED лампа е безопасна за използване на открито. 

Продуктът е лесен за инсталиране – без проблем можете да се справите и сами с монтажа. Можете просто да го монтирате здраво на стената с помощта на включените в комплекта винтове. За перфектната работа на уреда не са необходими проводници или кабели. Идеалната височина за монтаж е около 1,7 до 2 метра.

Заредете напълно устройството преди първа употреба. Ако няма достатъчно слънчева светлина за 3 месеца, батерията може да е изтощена. В този случай, заредете го напълно, преди да го използвате. Ако няма достатъчно слънчева светлина, особено през зимата, може да отнеме повече време за пълно зареждане на устройството. Това е съвсем нормално за продукти, зареждащи се със слънчева енергия.

За да си спестите притеснения дали продуктът ще се зареди, го инсталирайте на място с достатъчно слънчева светлина. Предотвратете блокиране на слънчевия панел от дървета или други препятствия. Включете превключвателя и изберете предпочитаното ниво на яркост. Уверете се, че този продукт е зареден с достатъчно слънчева светлина за поне 3 часа. Почиствайте уреда редовно, за да увеличите живота и ефективността на слънчевия панел.

ДИЗАЙН:

Лампата е с елегантен дизайн. Предлага се в изискан черен цвят, така че да пасва на всеки жилищен екстериор. Перфектна е за осветяване на вашата алея, басейн или вила. Идеална за употреба на открито. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Марка – Tiessa;
  • Материал – пластмаса;
  • Цвят – черен;
  • Батерия – 200mAh литиево-йонна батерия;
  • Светодиоди – 2 броя;
  • Размер – 80*60*23 см;
  • Работно време – 8 часа;
  • Водоустойчивост – IP65.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Соларна лампа за външен монтаж.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.