Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Соларна лампа с LED диоди и сензор за движение H LED7

24,70 лв

Соларна лампа с LED диоди и сензор за движение H LED7 #05602

Описание:

Екологично чиста благодарение на соларното си захранване. Лампата работи с помощта на вграденият в нея соларен панел, който зарежда литиево-йонната й батерия с енергия събрана от пряката слънчева светлина. Което не просто я прави екологично чиста, но и направо безшумна. Качествени материали и отлично ниво на сигурност – обхват от 3 метра. Направена е от много качествени материали, които са устойчиви на корозия или повреди, причинени от вода, прах, замърсяващи агенти. Няма да е пресилено да се каже, че тази мощна соларна индукционна лампа е перфектният помощник за по-добра безопасност и предотвратяване на злополуки и наранявания за дома и офиса. Тя има множество предимства, само част от които са следните. Удобен и стабилен, осигурява ви достатъчно светлина и безопасност.

Особености:

Акумулираната през деня слънчева светлина и използвате нощем при индукция с човешкото тяло. Енергоспестяващите LED лампи с литиеви батерии са вече лесно достъпни и тяхното ползване е част от рутинното ни ежедневие. Те са водоустойчиви, олекотени и компактни. В коридора и стълбищните площадки тези лампи могат да се поставят така, че от индукцията с вашето тяло да ви осветят точно местата, които желаете. В двора също могат да се монтират така, че като излезете на входната врата да ви осветят пътеката към дворната врата или помощна сграда.

Дизайн:

Изработена от висококачествен и устойчив ABS материал, не е нужно да се притеснявате за ефективната работа на соларната лампа при дъжд. Тя може да издържи на всякакви метеорологични условия. Осветителните тела със соларно захранване стават все по-предпочитан начин за осветяване на двора и градината. Решението за това е външна лампа със соларен панел и датчик за движение. Моделът е с водоустойчива конструкция, трябва само да се монтира на слънчево място, за да може соларния панел да се зареди. Датчикът за движение се активира, само след като установи движение и след около 10 секунди се изключва автоматично.

Технически характеристики:

  • Вид на продукта: соларна индукционна лампа с вграден сензор за движение;
  • Предназначение: за подобряване на сигурността около/в дома и офиса;
  • Подходящ за: градини и басейни, външни стени, входни врати, търговски обекти, строителни обекти, гаражи, селскостопански и вилни зони, животновъдни ферми и други;
  • Водоустойчива;
  • Функции: вграден сензор за движение; автоматично включване и изĸлючвaнe.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х соларна лампа;
  • 2 x монтажни винтове;
  • 1 х упътване;
  • 1 х транспортна кутия.
Да разгледаме водоустойчивите соларни лампи

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.