Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сигнализация за мотопед -''Gold Code''

49,80 лв

Сигнализация за мотопед -''Gold Code'' #03971

Особености:

Ако търсите ефективна система за сигнализация за мотопед,то ''Gold Code'' e точно за вас. Сигнализацията ефективно покрива площ в радиус от 500 м. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от водещите фактори при закупуване на коя да е система за сигнализация.

Дизайн: 

Първата уникална функция, на сигнализацията ''Gold Code'' е нейната универсалност. '' Gold Code'' е проектирана така,че да съвпада с нуждите на всеки бъдещ потребител. Тя ви предоставя безброй опции да гарантирате сигурността на велосипеда си. Прикачете ''Gold Code'' и обезопасете велосипеда или мотопеда си.

Как работи?

С тази сигнализация за велосипед употребата му се превръща не само в ежедневие.а и в удоволствие ,поставяйки сигурността на първо място. Резултатът от употребата не се отразява на бюджета,тъй като се слави с изключително ниският си разход на енергия. На Вас остава да се насладите на безгрижни часове ефективна употреба.

Екстри:

Има допълнителна антишумова функция ,която спомага ефективността. Gold Code разполага с дистанционно управление за по-голямо удобство при експлоатация.

Приложение:

Чудесен продукт за обезопасяване. Идеалното изделие за активни колоездачи. Изделието притежава качества за широк спектър на приложение основно при превозно средства като велосипеди и мотопеди.

Технически характеристики:

  • Напрежение: 12V;
  • Тегло: 281 г;
  • Какъв е периодът на активна употреба? В зависимост от определени обстоятелства като употреба и начин на съхранение този период варира.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Сирена + мултифункционалнио дистанционно управление.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.