Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сапунени цветя в кутия за съхранение HZS633

1,90 лв

Сапунени цветя в кутия за съхранение HZS633 #10433

Описание:

Непрестанно използваме ръцете си, докосване различни и не толкова чисти предмети и зони. По ръцете се наслояват замърсявания и бактерии, които лесно могат да попаднат по очите и устата. Могат да заразят с неблагоприятни бактерии, дори вируси, храната, децата и всичко, до което се докоснем. Експертите твърдят, че зоната под ноктите е по-мръсна дори от тоалетна чиния. Почистване на ръцете и дори правилната им дезинфекция е важна част от ежедневието. С тези сапунени цветя ще постигнете чист резултат, а кутията за съхранение ще ви помогне да ги носите винаги с вас.

Дизайн:

Нежни цветя, направени от сапунена хартия. Тънки и напълно разтворими във вода, правят кожата мека и чиста. Лека формула с натурални екстракти, за безвредна дезинфекция в зоната на дланите и китките. Напълно подходящи за всеки тип кожа. Съдържат глицерин, дейонизирана вода и растителни екстракти. Мека, концентрирана формула на сапунените цветчета, подходящи за всеки тип кожа, хидратират в дълбочина и се изплаква напълно. Не утежнява кожата, биоразградим и с обеззаразяващ фактор, продукта почиства и не наранява кожата.

Как функционира:

Достатъчно е да използвате 1-2 цветчета, с които да измиете ръцете си. Правилното търкане е важно за пълното унищожаване на микробите. След намокряне на ръцете взимате сапунен цвят и разнасяте добре до образуването на нежна пяна, като не пропускате зоната между пръстите, а също и китките. За възрастни са достатъчни две листчета, а за деца едно. Предлагат се в три цвята, като всеки има различен аромат. Жълтият е с мирис на свеж лимон, розовия- маслодайна роза, зелен- ароматен жасмин. Поставени в кутия за съхранение, можете да носите сапунените цветя навсякъде с вас. Кутията е здрава и няма опасност да бъдат разпиляни. Можете да ги поставите освен във вашата чанта, куфар, но и в ученическата раница на вашето дете.

Технически характеристики:

  • Произход- Zhejiank;
  • Тегло- 13гр;
  • Размер: 4.3х6.3х2см;
  • Употреба- външна;
  • Приложение- да дезинфекциране и стерилизиране на ръцете;
  • Цвят- жълт, зелен, розов;

Какво ще получите в опаковката:

  • 1 бр. кутия със сапунени цветчета в цвят и мирис по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.