Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Саморазгъваща се лятна двуместна палатка за плаж или къмпинг PALAT5

54,40 лв

98,40 лв

-45%

-44,00 лв

Саморазгъваща се лятна двуместна палатка за плаж или къмпинг PALAT5 #06013

Описание:

Обичате да ходите на къмпинг през лятото, а нямате палатка за тази цел. Ето защо нашето предложение е точно за теб. Представяме ви една много функционална лятна палатка, а именно саморазгъваща се лятна двойна палатка за плаж или къмпинг. С тази палатка ще се насладите максимално пълноценно на вашата почивка. Вземете още сега и потегляйте към вашата определена дестинация.

Особености:

Палатката е абсолютно подходяща да се използва и за вашата почивка на морето, тъй като слънцето е силно и когато сте на плажа ще имате нужда от прохладна обстановка. Може също да се използва на пикник в гората и много други приложения за през летния сезон. Монтажа на тази палатка е толкова лесен като детска игра. Изкарваме само от калъфа за съхранение разтваряме и вече имаме на разположение готова палатка. Това се дължина на специалната пружинна рамка, която се огъва толкова много, че няма да се счупи дори да бъде завита на осмица. Разбира се няма как да не закрепим самата палатка, тъй като е толкова лека, че и при най-малкия порив на вятъра може да отлети. Ето защо в комплекта има и снабдени крепежни елементи като за всяка друга палатка.

Дизайн:

Дизайна на модела е много семпъл и има формата на купол. В задната си част имаме отвор с мрежа, който ще ни предостави така нужната ни прохлада и въздух, когато сме в палатката, за да не ни е жега. В комплекта разполагате с крепежни елементи, които се състоят от въжета и колчета. Материала е тънък полиестер, който също е и водоустойчив.

Монтаж:

Много лесен монтаж и демонтаж. Изваждаме палатката от калъфа за съхранение и разтваряме самата палатка, за да я оформим както трябва. Използваме въжетата и колчетата, за да изпънем добре самата палатка и да предотвратим нейното политане от вятъра. Поставянето на въжетата става по-следния начин. На самата палатка има специално обособени гайки където се закрепя едната страна на въжето, а от другата страна на въжето има пластмасово ухо с отвор, в което се поставя самата гайка и се забива във земята посредством чукче или каквото имате под ръка. Хубаво е да са обтегнати много добре въжетата и на равномерно разстояние, за да имаме максимална стабилност на самата палатка, но и не прекалено много. Отзад в долната част имаме две уши, които също закрепяме чрез колчета, за да е изпъната и долната част на палатка. Отпред имаме покривало, което също се закрепя с колчета към земята, за да не се размества от вятъра, но и в същото време може да се използва и да се затваря палатката. В комплекта има и няколко резервни колчета, с които да допълните за още по-голяма стабилност на палатката ако се появи малко по-силен вятър. Демонтажа е също толкова лесен както и самоя монтаж. В обратен ред събираме палатката както сме я сглобили като премахваме колчетата и въжета, които прибираме в калъфа и след това поради специалната конструкция на самата палатка я сгъваме много лесно и я прибираме в торбата за съхранение, вече сме готови да потегляме.

Технически характеристики:

 • Тип на продукта: Палатка;
 • Форма на продукта: Куполна;
 • Цвят: син;
 • Материал: полиестер;
 • Сезон: Лято;
 • Размер: 150 * 165 * 110 см;
 • Диаметър на опаковките: 45 см.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 брой Саморазгъваща се лятна палатка;
 • Калъф за съхранение;
 • Въжета за закрепване;
 • Колчета за закрепване.
Препоръчваме ви също:
Как се сглобява палатка?
2020-07-30

Чудесно ревю, продуктът си заслужава!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.