Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ръчен уред за обезкосмяване на лице – пружинен епилатор TV236

3,60 лв

Ръчен уред за обезкосмяване на лице – пружинен епилатор TV236 #03226

Особености:

Обезкосмяването е една необятна тема. Тя присъства в ежедневието на всяка дама, а и все по-често вълнува и господата. Има толкова начини да се извърши, че понякога свят ни се завива, докато се чудим кой е най-удачният за нас. Докато търсите Вашия си метод, защо не опитате с ръчния уред за обезкосмяване на лице – пружинен епилатор?

Описание:

Ръчният уред за обезкосмяване на лице е подходящ за епилация на всички зони на лицето – вежди, бузи, чело, горна устна. Не наранява кожата и не предизвиква разранявания. Резултатите са трайни. Друго предимство е, че забавя растежа на косъмчетата.

Как функционира?

Гъвкавата конструкция на уреда позволява лесно и бързо обезкосмяване. Ефективно отстранява и най-тънките косъмчета, без значение дали са единични или по-голям брой. Необходимо е да разтегнете уреда, така че да захване нежеланите косъмчетата. След което го пуснете, за да ги пристегне. Дръпнете леко и резултатът е налице.

Дизайн:

Дизайнът на уреда е изчистен. Той се състои от пружина от неръждаема стомана чрез която се премахват косъмчетата. Пластмасовите, удобни за работа дръжки, са в розов или оранжев цвят.

Технически характеристики:

  • Размери: 19 см;
  • Материал: неръждаема стомана и пластмаса.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Ръчен уред за обезкосмяване на лице.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.