Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Разголена секси рокля в горната част имитира горнище на бански FZ41

36,80 лв

Разголена секси рокля в горната част имитира горнище на бански FZ41 #05974

Описание:

Изключително интересен и нов модел, който на първи поглед създава впечатление за рокля, която е облечена върху горнище на бански, но в действителност това е дизайнът и той има за цел, да бъде по – различен, интересен, уникален.

Особености:

Роклята може да съчетаете успешно с аксесоари от тип синджир, които да са в златисто или сребристо. Може да изберете различна дължина на синджира, като много актуално в момента може да комбинираме няколко синджира с различна дължина и кръгли декоративни елементи. Подходящо е да изберете елегантни, масивни обеци, до средата между ухото и рамото, които да имат подвижни елементи. Комбинирайте с дамски чанти с малък или средно голям размер, това ще подчертае вашия елегантен вид.

Дизайн:

Роклята е с фини презрамки, които я правят да изглежда по – елегантна, подчертават раменете и визуално ги правят да изглеждат по – широки, а фигурата ви по – хармонична. Горната част на роклята имитира горнище на бански костюм, което се вижда под деколтето, изключително нов и интересен дизайн, подходящ за летните месеци. Роклята има шев в центъра на задната си част, който набира плата и подчертава формите на ханша, правейки ги да изглеждат по – заоблени. Роклята има дължина до горната част на бедрото, като визуално ви прави да изглеждате по – високи и слаби. Елегантен дизайн подходящ както за ежедневието, така и за по – специални за вас събития. Тази стилна и новаторска рокля, може да поръчате в три различни ексклузивни цвята: Черен, червен, син. Черният цвят, има свойството да прави хората да изглеждат по – слаби и елегантни, което в съчетание с дизайна на роклята със сигурност ще ни помогне да изградим страхотна визия. Червеният цвят действа стимулиращо на сетивата на околните и насочва вниманието им към вас. Това е сигурен начин да се откроите от другите и да бъдете забелязани. Синият цвят засилва вашето младежко излъчване, той е особено подходящ и в тон с горещите летни месеци.

Технически характеристики:

  • Модел: Къса рокля;
  • Състав: Полиестер и еластан;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Черен/ Червен/ Син.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Къса рокля с голямо деколте, тънки презрамки и изрязана част под бюста;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.