Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

PVC Надуваема боксова круша 160 см, за деца и възрастни, с подсилена основа TV663

39,90 лв

PVC Надуваема боксова круша 160 см, за деца и възрастни, с подсилена основа TV663 #06564

Описание:

Надуваема боксова круша от природосъобразен PVC материал с подсилена основа за игра или спорт, в затворени помещения или навън, за деца и възрастни - височина 160 см.

Особености:

Надуваемата боксова круша от природосъобразен PVC материал е с височина 160 см. Подходяща е за спорт или игри както за възрастни, така и за деца (над 6г.). Тя се разгъва и надува лесно и бързо – само за минути имате фитнес оборудване за бокс или кик бокс в дома си без да се изискват допълнителни време и усилия за монтаж, които висящите боксови круши по принцип отнемат. Можете да използвате крушата както в затворени помещения, така и навън според вашите предпочитания. Когато приключите с нея, просто я изпускате и сгъвате в компактен размер, който може да бъде събран във всеки шкаф. Благодарение на олекотената формула, също можете да носите крушата в раница и да тренирате в парка или в планината след разходка. Стабилната основа, която се пълни с вода/ориз/пясък спомага за поемането на всеки удар. С надуваемата круша можете да спестите времето за придвижване до залата и да постигнете фитнес целите си в домашни условия като горите до 500 калории на тренировка! Чрез бокс/кик-бокс спарингите ще подобрите цялостния тонус на тялото си – концентрация, сила, издръжливост. Освен това е на много по-достъпна цена от всяка висяща круша. Може да бъде използвана за спорт и забавление от цялото семейство благодарение на практичния, удобен и безопасен дизайн!

Дизайн:

Надуваемата круша е изработена от подсилен и издръжлив природосъобразен PVC материал в черен цвят, който спомага за мекото поемане на всички удари. Основата е с по-голям диаметър от самата круша и вие определяте нейната стабилност и подвижност според количеството материал в нея. Височината е 160 см, което я прави подходяща за малки и големи. Non-Hanging дизайна я прави много по-удобна и практична от висящата круша, защото може да бъде преместена или прибрана по всяко време.

Как функционира:

НЕ ползвайте остри предмети при разопаковане, за да предпазите повърхността на надуваемата круша от нараняване. Има две отделения – основа и горна част. За да подготвите за употреба, напълнете основата на 80-90% с вода/ пясък/ ориз. Стабилността на крушата зависи от количеството материал в основата. След това надуйте горната част с въздух и затворете добре клапата. Крушата може да се използва и от деца за спорт или игра, но винаги в присъствието на възрастен. Крушата отговаря на и е сертифицирана според всички стандарти за качество след преминаване на множество тестове.

Технически характеристики:

 • Сериен номер: MT0901;
 • Природосъобразен PVC материал;
 • Плътност: 0.3мм;
 • Височина: 160 см;
 • Основа: 63 см;
 • Тегло: 0.7 кг;
 • Размер в сгънато положение: 25х22х5 см;
 • Предназначение: Фитнес оборудване/игра;
 • Сертификати за стандарт и качество;
 • Цвят: черен.

Съдържание на опаковката:

 • 1 х надуваема боксова круша;
 • 1 х помпа;
 • Транспортна опаковка.
Как да тренираме правилно вкъщи?
2021-12-21

Изгодна цена

  2020-12-18

  За един ден поръчката ми дойде коректни са препоръчвам

   2020-12-17

   Хареса ми

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.