Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Лакочистител за акрилен лак за нокти Meixuan Zjy1

9,90 лв

Лакочистител за акрилен лак за нокти Meixuan Zjy1 #03127

Особености:

Всяка дама мечтае за перфектен маникюр - да бъде безупречен и дълготраен. Но в забързаното ежедневие невинаги успява да отдели нужните време или средства, за да посети салона за красота. Обикновените лакове не гарантират добри резултати и не са дълготрайни. Затова удачен избор са акрилните лакове. Те придават здравина на ноктите, предпазвайки ги от счупване или нараняване.

Описание:

Продуктите за професионално изграждане и поддържане на маникюр с акрил са с различно приложение. Според предназначението, сред асортимента от продукти, може да откриете акрилна течност, разредител, течност за почистване, течност за премахване на акрилен лак, течност за почистване на четки и лакочистител.

Как функционира?

Чрез нанасяне на акрилната течност върху нокътя, ще постигнете здравина и трайност на маникюра. Разредителят спомага да възвърнете течната консистенция сгъстения лак, добавяйки няколко капки към него. Течността за почистване изтрива лепкавия слой от акрилния лак и придава блясък. Течността за премахване на акрилен лак действа като се нанесе върху нокътя и се покрие с алуминиево фолио. След няколко минути вече може да отстраните лака. Чрез течността за почистване на четки може да почистите вече използваните четки и те да бъдат като нови. С помощта на лакочистителя ще можете с лекота да премахнете дори и най-наситения цвят лак.

Дизайн:

Продуктите са в бели пластмасови опаковки, затварящи се с капачки. Всеки един от тях има етикет в различен цвят, на който има кратка информация, както и наименованието на продукта. Цялостният дизайн на комплекта е изчистен и изглежда както трябва да изглежда една професионална серия.

Технически характеристики:

  • Течност за почистване на акрилен лак;
  • Нетно тегло: 300 мл.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Продукт за акрилен маникюр: лакочистител.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.