Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Елегантна рокля до коляното, голо рамо, един дълъг ръкав и чокър на врата FZ19

34,30 лв

Елегантна рокля до коляното, голо рамо, един дълъг ръкав и чокър на врата FZ19 #05952

Описание:

Нежна и елегантна рокля, която разкрива едната част от рамото и ръката, докато другата е с дълъг ръкав. Дължината на роклята, е класическа, до средата на коляното, при което очертава формата на тялото и визуално го издължава. Лентата на врата е елегантно допълнение, което придава повече стил и завършек на тоалета. Материята е с високо качество и нежно следва формата на тялото. Подходяща за ежедневието, както и за по – официални и специални събития.

Особености:

Роклята има уникален и интересен дизайн, който не се нуждае от допълване с много аксесоари. Достатъчно е да изберете ексклузивни обеци с голяма дължина, гривна, която да им подхожда и дамска чанта със малък или средно голям размер. С тази рокля може да постигнете блестяща визия, без да се налага да отделяте много време и средства.

Дизайн:

Роклята има много елегантен дизайн, който дискретно открива едното рамо и ръката, докато остава покрита другата част от тялото. Дизайнът е нов и интересен и успешно допълнен от лентата, която преминава през врата и му придава по – естетичен и завършен вид. Дължината на роклята, е класическа, до средата на коляното, като следвайки формата на фигурата създава визуално по – елегантен и издължен вид. Може да разчитате, че този модел е достатъчно интересен и различен и със сигурност ще привлече погледите към вас. Ако търсите вниманието на вашите събеседници, този модел рокля със сигурност ще ви го осигури. Роклята се предлага в четири цвята, като може да изберете този, който ще ви помогне да получите желаното излъчване и присъствие сред хората, с които ще се срещате. Този модел рокля се предлага в четирите най – търсени и предпочитани цветове: бяло, черно, червено и тъмно синьо. Ако търсите контраста и подчертаването на летния си загар, смело може да наблегнете на белия цвят. Черния цвят ще ви направи да изглеждате по – слаби и елегантни, червения цвят ще ви направи по – провокативни, а тъмно синия ще ви придаде по – интелигентно излъчване. В зависимост от вашите нужди и предпочитания, вие може да изберете най – доброто за вас.

Технически характеристики: 

  • Модел:   Прилепнала рокля до коляното;
  • Състав: Памук и еластан;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Черно/ Червено/ Бяло/ Тъмно синьо.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Прилепнала рокля до средата на коляното, с голо рамо и един дълъг ръкав, с лента на врата;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.