Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Къса рокля по тялото с дълъг ръкав, поло и дъговидно отворено деколте FZ10

35,50 лв

Къса рокля по тялото с дълъг ръкав, поло и дъговидно отворено деколте FZ10 #05933

Описание:

Една страхотна рокля, с нов и интересен дизайн, която ще ви направи по – различни от другите, по – атрактивни и привлекателни! Еластичната материя се движи плътно по тялото, като очертава неговата индивидуалност и форми, а дискретно отвореното по този начин дъговидно деколте ви прави по – загадъчни и атрактивни.

Особености:

Едно от преимуществата на тази рокля, че изисква минимално добавяне на аксесоари, достатъчно е да добавите обеци в сребристо или златисто със съответните цветни елементи, може би фина гривна тип синджирче с висулки. Подходящи са дамски чанти в среден и малък размер. Подходящо е да се съчетава с обувки със средно висок и висок ток, който е тънък или елегантен тип. Може да използвате за завършек лак, който е безцветен и натурален или такъв който е в същия цвят, който сте избрали за роклята. Дори без допълнителна декорация, роклята е ефектна и атрактивна. 

Дизайн:

Роклята е изработена от приятна, еластична материя, която следва извивките на тялото, покрива ръцете и врата, но оставя отворено деколтето по един нов и интересен начин, който ви прави по -  загадъчни. Дължината на роклята е до по – високата част на бедрото, което ви прави визуално по – високи и елегантни, а фигурата ви по – елегантна и фина. Общата визия на роклята, е много елегантна и артистична и я прави подходяща за събития от този вид, същевременно е подходяща и за вечерни и дискотечни клубове и събирания.  Този модел рокля, предизвиква голям интерес, поради което се предлага в четири различни цвята, които дават възможност да изберете според своите предпочитания и необходимост: черен, сив, син и червен. Черен цвят – прави ви да изглеждате по – слаби и елегантни, много подходящ за вечерни събирания и клубове. Сив цвят – класически цвят, подходящ за по – артистични и кариерни събития, прави ви по – загадъчни и засилва излъчването на професионализъм. Син цвят – подходящ за по – официални събирания, създава по – класическо излъчване във визията. Червен цвят – действа възбуждащо на сетивата и ви прави по – атрактивни. Привлича повече внимание и интерес.

Технически характеристики: 

  • Модел: Къса рокля с ръкав;
  • Състав: Памук: 
  • Размер: S, M, L;
  • Цвят: Черен/ Червен/ Син/ Сив.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Прилепнала къса рокля с дълъг ръкав, поло и дъговидно отворено деколте;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.