Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Елегантна дълга рокля с отворен гръб и дълга странична цепка на бедрото FZ12

37,99 лв

Елегантна дълга рокля с отворен гръб и дълга странична цепка на бедрото FZ12 #05940

Описание:

Интригуващ и интересен дизайн, който съчетава в себе си елегантност и сексапил, модел с който няма да останете незабелязани и ще подчертае вашата красота и излъчване по един забележителен начин. Роклята е подходяща за изискани събития и тържества, на които със сигурност ще се отличите блестящо.

Особености:

За този модел рокля са ви необходими минимално добавяне на аксесоари, може да акцентирате на подходящи обеци и гривна, подходящи са дамски чанти в малък или средно голям размер.

Дизайн:

Роклята е с максимална дължина, до основата на подметката, което я прави по – официална и елегантна. Горната част на роклята се движи плътно по тялото, като оставя целия гръб открит в U образна форма, която е предпочитана за официалните тоалети с открита задна част. Същевременно роклята има напълно закрита предна част и дълъг ръкав, което създава усещането за по – висока класа. Дългата пола на роклята има цепка на бедрото, която се отваря до долу и прави този модел още по – ефектен и интересен. Цепката на бедрото разкрива дискретно бедрото като му придава повече дължина и визуално го прави да изглежда по – изтънено. Цялостно роклята оформя фигурата, като ви прави да изглеждате по – слаби и елегантни. Ексклузивният дизайн на тази рокля, предизвиква голям интерес, поради което се предлага в шест различни цвята. По този начин получавате възможност да изберете според своите предпочитания и необходимост: бял, слънчево жълт, червен, бордо, черен, тъмно син. Бял цвят – подходящ за по – официални събирания като сватби, кръщене, контрастира с тена на кожата и подчертава летния загар. Слънчево жълт - символ на топлите летни цветове, този цвят засилва вашето младежко излъчване, придава ви повече жизнерадост, прави ви по – атрактивни и забележителни. Червен – подчертава вашия сексапил, с този цвят ще се откроявате от другите по – лесно, ще привличате повече внимание. Бордо – цветът на аристокрацията, този цвят създава усещането за по – висока класа, засилва класическото излъчване. Черен цвят – прави ви да изглеждате по – слаби и елегантни, много подходящ за вечерни събирания и клубове. Син цвят – подходящ за по – официални събирания, създава по – класическо излъчване във визията.

Технически характеристики: 

  • Модел: Дълга рокля с ръкав;
  • Състав: Полиестер;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Бял/ Слънчево Жълт/ Червен/ Бордо/ Черен/ Тъмно Син.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Прилепнала дълга рокля с отворен гръб и отвор за бедрото;
  • Транспортна опаковка.
Препоръчваме ви също:

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.