Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Предпазен шлем за лице BLOCC за защита при работа с клиенти Blocc Face Shield

27,60 лв

Предпазен шлем за лице BLOCC за защита при работа с клиенти Blocc Face Shield #06569

Описание:

Предпазен шлем за лице с с Anti-splash, Anti-UV и Oil-proof технология, подходящ за сервитьори, касиери, готвачи, санитари и тн. Ако работите в ресторант, магазин или друга професия свързана с общуването с клиенти – това е най-подходящият продукт за вас.

Особености:

Носенето на предпазна маска е за доброто на вас и околните, но може да бъде много неприятно и да предизвика раздразнения и зачервявания на кожата или дискомфорт в дихателните пътища при продължителна употреба. Ако ви се налага да носите предпазно средство дълги часове, защитният шлем BLOCC идва на помощ със своите специални функции и технологии: Anti-splash – предпазва от разпространението на бактерии и вируси при кашляне/кихане или при разпръсквания на опасни за лицето вещества; Anti-UV – предпазва от UV лъчи; Anti-dust технология срещу натрупване на прахови частици по шлема, които потенциално можете да вдишате; Anti-fog технология, което елиминира възможността от замъгляване на шлема при дишане или в близост до горещи вещества и гарантира ясна видимост във всеки един момент. Предимството на BLOCC шлема пред маската е, че имате пълно покритие на лицето, включително и очите, за максимална защита и не е в директен контакт с кожата ви. Може да се използва във всяка една работа в сферата на услугите и дори при инженерна работа, за спорт или просто в ежедневието. Можете да го почистите лесно – с хладка вода и сапун или дезинфекциращ спрей.

Дизайн:

Изработен от олекотен прозрачен високо издръжлив пластмасов материал, шлемът е много по-удобен от предпазната маска особено ако се налага да бъде използван по-продължително. Поставя се лесно и бързо благодарение на вградената рамка, наподобяваща тази на очила, и предлага 360-градусова Full-face защита. Олекотената формула спомага за seamless усещането при употреба, без да предизвиква дискомфорт или раздразнения. Носенето на шлем вместо маска изглежда естетически много по-добре, а и е доказано, че хората са по-малко склонни да докосват лицето си ако са носят шлем.q

Технически характеристики:

 • Модел: 324;
 • Anti-UV функция;
 • Anti-fog функция;
 • Anti-dust функция;
 • Anti-Splash функция;
 • Oil-proof;
 • Начин на поставяне: на главата като очила;
 • Тегло: 80 г;
 • Размер: 134х165мм.

Съдържание на опаковката:

 • 1 х предпазен шлем;
 • Транспортна опаковка.
2020-11-18

Пазарувала съм и друг път и съм много доволна !!!

  2020-11-18

  Харесва ми.

   2020-11-17

   Хареса ми предлагания продукт

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Други потребители избраха също Всички Уреди за здраве и красота

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.