Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Предпазен шлем за лице BLOCC за защита при работа Blocc Face Shield

8,60 лв

17,60 лв

-51%

-9,00 лв

Предпазен шлем за лице BLOCC за защита при работа Blocc Face Shield #06569

Описание:

Предпазен шлем за лице с с Anti-splash, Anti-UV и Oil-proof технология, има за цел да предпазва лицето от твърди и течни частици. Такъв пример би бил използването на предпазен шлем по време на използването на металорежещи машини като ъглошлайф или използването на такъв по време на смяната на стъклени бушони. В индустрията е прието да се използват изключително често, като основното им предимство пред очилата, е че са по-удобни и предлагат по-голяма защита. Докато очилата защитават само очите, предпазния шлем защитава цялото лице и дори и да има летяща стружка или стъкло към вас, те биха могли да ви предпазят от нараняване.

Особености:

Носенето на предпазна маска е за доброто на вас и околните, но може да бъде много неприятно и да предизвика раздразнения и зачервявания на кожата или дискомфорт в дихателните пътища при продължителна употреба. Ако ви се налага да носите предпазно средство дълги часове, защитният шлем BLOCC идва на помощ със своите специални функции и технологии: Anti-UV – предпазва от UV лъчи; Anti-dust технология срещу натрупване на прахови частици по шлема, които потенциално можете да вдишате; Anti-fog технология, което елиминира възможността от замъгляване на шлема при дишане или в близост до горещи вещества и гарантира ясна видимост във всеки един момент.При използването на предпазния шлем вие имате пълно покритие на лицето, включително и очите, за максимална защита и не е в директен контакт с кожата ви. Може да се използва във всяка една работа в сферата на услугите и дори при инженерна работа, за спорт или просто в ежедневието. Можете да го почистите лесно – с хладка вода и сапун или дезинфекциращ спрей.

Дизайн:

Изработен от олекотен прозрачен високо издръжлив пластмасов материал, шлемът е много удобен, може да го използвате часове наред бе да усетите, че е на вас. Поставя се лесно и бързо благодарение на вградената рамка, наподобяваща тази на очила, и предлага 360-градусова Full-face защита. Олекотената формула спомага за seamless усещането при употреба, без да предизвиква дискомфорт или раздразнения.

Технически характеристики:

 • Модел: 324;
 • Anti-UV функция;
 • Anti-fog функция;
 • Anti-dust функция;
 • Anti-Splash функция;
 • Oil-proof;
 • Начин на поставяне: на главата като очила;
 • Тегло: 80 г;
 • Размер: 134х165мм.

Съдържание на опаковката:

 • 1 х предпазен шлем;
 • Транспортна опаковка.
2020-12-21

Харесва ми шлема

  2020-11-18

  Пазарувала съм и друг път и съм много доволна !!!

   2020-11-18

   Харесва ми.

    2020-11-17

    Хареса ми предлагания продукт

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.