Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Поялник USB с ниско напрежение CASE25

16,90 лв

Поялник USB с ниско напрежение CASE25 #10456

ОПИСАНИЕ:

USB поялникът с ниско напрежение е практична вещ, нужна във всеки дом. Комплектът за запояване е лесен и удобен за работа, с безжичен дизайн, малък и лек, подходящ както за употреба у дома, така и в работата. Може да се захранва от компютър, лаптоп, както и да използва зарядното на вашия мобилен телефон.

ОСОБЕНОСТИ:

Често ли ви се налага да извършвате малки ремонти у дома? Трудно ли е да намерите майстор, който да е съгласен да дойде до вашия дом за нещо толкова дребно, колкото една заварка? За да не се нуждаете от чужда помощ и да се справите сами, USB поялникът ще ви помогне. Страхотното е, че можете да го ползвате навсякъде и да го зареждате от различни източници – вашият настолен компютър или пък лаптоп. 

Малкият накрайник правя дори запояването на дребен детайл лесна игра. Натиснете превключвателя за повече от 2 секунди, за да включите поялника. Уредът се нагрява и се охлажда бързо – загрява за по-малко от 15 секунди и се охлажда за по-малко от 30 секунди. Докоснете отново превключвателя, за да възстановите работата на уреда. Бързото нагряване и охлаждане означава, че ще можете да работите ефективно и бързо. В комплекта е включен и нужният за заваряне калай. Бъдете бързи, смели и сръчни с помощта на този поялник с ниско напрежение.

Заваръчният накрайник е обезопасен с пластмасова капачка. За да я махнете, не я въртете, а я издърпайте. В противен случай накрайникът на поялника може да се разхлаби и да не работи качествено. Формата на поялника го прави много удобен за използване и лесен за управление, в случаите когато прецизността е от особена важност. Той е малък и ще пасне без проблем на дори на нежната дамска ръка.

Работете с нагрят поялник изключително внимателно, тъй като високата му температура може да причини болезнени изгаряния по тялото ви или щети по мебелите. Когато не използвате уреда, но той все още е горещ, поставете го на включената в комплекта метална поставка. Съвсем нормално е да видите дим, докато заваряте. Той ще изчезне, когато заварката е изстинала напълно. Никога не пилете заваръчния накрайник, а го подменете с нов.

ДИЗАЙН:

Поялникът е малък и изящен. Корпусът му е изработен от висококачествена пластмаса, а накрайникът от неръждаема стомана, която не променя цвета си. Заваръчният накрайник може лесно да се подменя. 

Уредът е с мини размер, което го прави лесно преносим – особено полезен за малки ремонти. Идеален уред за любители заварчици, които все още са начинаещи. Уредът се предлага в два цвята – сив и зелен.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Марка – Iiakka;
 • Напрежение – 5V;
 • Мощност – 8W;
 • Тип – USB поялник;
 • Материал – метал, пластмаса;
 • Размер – 168*18 мм;
 • Цветове: сив цвят; зелен цвят.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

 • Поялник с предпазваща капачка.
 • USB кабел за зареждане.
 • Метална поставка.
 • Малка намотка калай.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.