Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Печат за сенки

9,60 лв

Печат за сенки #04689

Особености:

Представяме Ви инструмент с форма на печат за равномерно, прецизно гримиране. Искате ли да имате перфектен грим без това да отнема часове пред огледалото? На помощ идва печатът за сенки . С него лесно и бързо можете да си направите перфектните сенки за очи, използвайки силиконовото покритие. Достатъчно е да покриете равномерно силиконовата повърхност и да нанесете на клепача. Печата за очи, който действа като печат, който ви помага незабавно да нанесете коректор, сенки за очи или блясък (без да пада по лицето), създавайки балансирана форма по целия клепач. Този продукт ви дава възможност да експериментирате нещо уникално, което ще промени пазара на красотата завинаги, позволявайки на всеки да нанесе грим като професионалист. Така че, няма да се мъчите да получите перфектния грим, тъй като е много лесно да създадете секси грим като истински гримьор само за няколко секунди.

Как функционира? 

Магически печат за равномерно, прецизно гримиране.  По лесен и бърз начин за секунди ще успеете да направите Вашият грим невероятен и ефектен. Подходящ както за начинаещи в грима любители, така и за професионални гримьори и артисти в грима. Начина на употреба е изключително лесен: стъпка 1 нанесете основа за грим върху клепачите си, стъпка 2 нанесете желания цвят сенки върху апликатора, стъпка 3 притиснете апликатора към клепача си, така че да се отпечатат сенките върху него.  Ултрафините частици прах нежно ще прилепнат към празните пространства, татуирайки цвят и подчертавайки естествения вид на Вашето лице, придобивайки свеж и сияен облик през целия ден.

Дизайн:

Уреда е малък, разглобяващ се за по-лесно почистване и съхранение. Благодарение на апликатора, който перфектно съвпада с формата на клепача, получавате идеален завършек с интензивен и дълготраен ефект за 1 секунда.

Технически характеристики:

  • Цвят - черен;
  • Материал - силикон и акрил.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Печат за сенки за очи;
  • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.