Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах
Направете 4Sales по-добър и спечелете!

Ако откриете грешка или имате предложение, моля да ни уведомите. Ние ще го проверим в рамките на 2 работни дни. Най-полезните коментари ще получат подаръци.

Следвайте този линк за да видите списъка с предходни репорти. Репорти


Овални четки за грим 10 броя Шенжен Aishangmei Козметика HZS63

36,50 лв

41,50 лв

-12%

-5,00 лв

Овални четки за грим 10 броя Шенжен Aishangmei Козметика HZS63 #02411

Комплектът съдържа 10 четки за професионално или любителско гримиране. Ако правите първите стъпки в качествения грим-това са вашите четки. С тях можете да подобрите уменията си в макиажа. Много са елегантни и ергономични, а главите са кръгли и напречно на дръжката. Приличат на слънчогледи, насочени към вашето лице.

Четките са с луксозен дизайн от матирана пластмаса в черно и сиво, а главите са светли със синтетичен косъм с дължина от 1,0 см до 2,5 см. Дължините на четките варират от 17 см до 12 см.

Опаковка е от пласмаса тип ОПП. В комплекта може да намерите всичко необходимо за различните етапи на гримиране и видове грим, започвайки от основата и завършвайки с устните и очите. Влакната на четките за основа и пудра са изработени така, че да не акумулират прахообразната пудра в себе си. Те лесно се почистват с изстръскване.

С какви видове четки ще разполагате : един брой четка за основа; един брой четка за пудра; един брой четка за фон дьо тен; един брой четка коректор; три броя четки за сенки за очи; един брой четка за очна линия; две различни по вид четки за нанасяне на червило, като едната е специална с течност с капаче за нанасяне на червило.

Технически параметри

  • Наименование на продукта: 10 четки за грим;

  • Цвят: черен, сребърен, златен;

  • Размери на четките: обща дължина на всяка четка от 17 до 12 см, дължината на влакната варират до 2,5 см.;

  • Тегло: 170 гр.;

  • Материал: дръжките от матирана пласмаса, четките – синтетично влакно.

Какво ще откриете в кутията

  • 10 бр. четки за грим: един брой четка за основа; един брой четка за пудра; един брой четка за фон дьо тен; един брой четка коректор; три броя четки за сенки за очи; един брой четка за очна линия; две различни по вид четки за нанасяне на червило, като едната е с капаче.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.