Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Отварачка за консерви - OneTouch TV20

23,00 лв

Отварачка за консерви - OneTouch TV20 #01097

Особености

Бързото и лесно отваряне на консерви вече е възможно, благодарение на безопасния и ефективен уред OneTouch. Само с едно натискане, получавате съвършено отворена кутия, без да използвате сила и специално умения.

Как работи?

Патентованата технология отваря капака, без да прилага натиск върху него. Първоначално, изделието е разработено за възрастни хора, които имат артрит или други болести и не могат да се справят с подобна задача. По-късно обаче, се оказва, че уредът е приложим, без значение от възраст и пол и потребителите му постепенно се увеличават. Изделието обикаля автоматично кутията, като не оставя остри ръбове. Не е необходимо да я държите,. след като приключи – отварачката се изключва автоматично.

Екстри

Уредът е снабден и с магнит, с помощта на който след като вдигнете капака, няма вероятност елемент от него да попадне в храната ви. Невероятната машинка работи с две батерии. Няма да използвате кабели, които могат да се оплетат и да направят действието сложно.

Приложение

Направете ежедневието си по-лесно, като се доверите на новата безжична технология, с която ще получите чисто съдържание и бързо отваряне, без значение дали сте у дома, на излет или на палатка в планината. Инструменти като този, значително улесняват ежедневието ни и ни предоставят качествена обработка, без усилия.

Технически характеристики

 • Размер на продукта: 2.8 см х 7.5 см х 12.5 см;
 • Тегло: 0.255 кг;
 • Работи с: 2 броя AA батерии (не са включени в комплекта).

Какво ще намерите в опаковката

 • Отварачка за консерва;
 • Упътване;
 • Гаранция: 12 месеца.
Необходимо в кухнята
Нестандартни кухненски уреди
2017-05-27

Последният път, когато се мъчих да си отворя консерва, се порязах. Старата ми отварачка беше просто ужасна. Откакто имам тази, нямам никакви затруднения с отварянето на консерви.

  2017-05-18

  Доста често си взимам храна в консерви. Обичам особено риба тон от консерва, но отварянето е ужасно. Никога не съм можела да отварям консерви, но с тази отварачка е много по-лесно.

   2017-04-25

   Винаги отварянето на консерви е било много трудно за мен. Много нерви и усилия, докато консервата се отвори. С тази отварачка реших моя проблем веднъж завинаги.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.