Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Отварачка за консерви - OneTouch TV20

23,00 лв

Отварачка за консерви - OneTouch TV20 #01097

Особености

Бързото и лесно отваряне на консерви вече е възможно, благодарение на безопасния и ефективен уред OneTouch. Само с едно натискане, получавате съвършено отворена кутия, без да използвате сила и специално умения.

Как работи?

Патентованата технология отваря капака, без да прилага натиск върху него. Първоначално, изделието е разработено за възрастни хора, които имат артрит или други болести и не могат да се справят с подобна задача. По-късно обаче, се оказва, че уредът е приложим, без значение от възраст и пол и потребителите му постепенно се увеличават. Изделието обикаля автоматично кутията, като не оставя остри ръбове. Не е необходимо да я държите,. след като приключи – отварачката се изключва автоматично.

Екстри

Уредът е снабден и с магнит, с помощта на който след като вдигнете капака, няма вероятност елемент от него да попадне в храната ви. Невероятната машинка работи с две батерии. Няма да използвате кабели, които могат да се оплетат и да направят действието сложно.

Приложение

Направете ежедневието си по-лесно, като се доверите на новата безжична технология, с която ще получите чисто съдържание и бързо отваряне, без значение дали сте у дома, на излет или на палатка в планината. Инструменти като този, значително улесняват ежедневието ни и ни предоставят качествена обработка, без усилия.

Технически характеристики

 • Размер на продукта: 2.8 см х 7.5 см х 12.5 см;
 • Тегло: 0.255 кг;
 • Работи с: 2 броя AA батерии (не са включени в комплекта).

Какво ще намерите в опаковката

 • Отварачка за консерва;
 • Упътване;
 • Гаранция: 12 месеца.
Необходимо в кухнята
Нестандартни кухненски уреди
2017-05-27

Последният път, когато се мъчих да си отворя консерва, се порязах. Старата ми отварачка беше просто ужасна. Откакто имам тази, нямам никакви затруднения с отварянето на консерви.

  2017-05-18

  Доста често си взимам храна в консерви. Обичам особено риба тон от консерва, но отварянето е ужасно. Никога не съм можела да отварям консерви, но с тази отварачка е много по-лесно.

   2017-04-25

   Винаги отварянето на консерви е било много трудно за мен. Много нерви и усилия, докато консервата се отвори. С тази отварачка реших моя проблем веднъж завинаги.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Други потребители избраха също Всички Кухненски принадлежности

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.