Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Огъващи се тасове 15" 319

41,60 лв

Огъващи се тасове 15" 319 #03799

Особености:

Обновете визията на автомобила си без това да утежнява бюджета си и да се налага да посещавате специализиран сервиз. Просто поставете огъващи се 15-инчови тасове. Комплектът е произведен от SJS. Това е компания, която произвежда висококачествени аксесоари за автомобили по специална технология. Изработват се от пластмаса по възможно най-екологичния начин.

Описание:

Тасовете притежават невероятното свойство да се огъват. Поради тази причина няма опасност те да се чупят при силен натиск. Не могат и да се разпилеят на множество парчета при удар.

Как функционира:

Поставят се директно върху джантите на автомобила. Като са подходящи за стандартни модели. Прилягат перфектно и пасват плътно. Подходящи са за всички модели стандартни джанти. Не са необходими допълнителни крепежни елементи или инструменти, за да бъдат стабилно закрепени.

Дизайн:

Тасовете се огъват, това ги прави изключително стабилни и устойчиви при удар. Дизайнът им е интересен, като при въртене на гумите, се създава доста впечатляващ ефект. Те са в сребрист цвят. Изработени са от качествен материал. 

Технически характеристики:

  • Размер: 15 инча.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Огъващи се тасове 15" 319.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Автомобилни тасове

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.