Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци в стил Барок със сребрист обков и зелени кристални елементи А126

9,00 лв

Обеци в стил Барок със сребрист обков и зелени кристални елементи А126 #05633

Описание:

Този модел обеци не променят визуално формата на лицето, но подобряват неговото излъчване, изглеждате по – изискани, привличат вниманието и оформят визията. Най-удачно е да използвате прибрани прически или оформяне на косата, в по – елегантен стил. Обеците са елегантни и много подходящи за облекла в цветовата гама на зеленото, жълтото, бялото и черното. Може да ги използвате с облекла в елегантен и спортно – елегантен стил.

Особености:

Този модел обеци са много елегантни и са подходящи за официални празненства и тържества като сватби, кръщенета, абитуриенски балове, фирмени събития, посещения на музеи и галерии. Те са изискани и стилни и със сигурност ще ви направят неотразими.

Дизайн:

Много интересен дизайн на тези обеци в стила на Барок, които ще допълнят вашия тоалет и ще ви направят неотразими на всякакви специални за вас, срещи и събития. В горната си част обеците представляват сребриста гравюра във формата на сълза, с фини и интересни детайли. Към този елемент, е прикрепен друг елемент, който също е сребърна гравюра в сълзовидна форма, но е по – голям по размери и с обратна ориентация. В центъра на гравюрата има зелен кристален елемент със същата форма. Към елемента са прикачени три висулки, които представляват издължен зелен кристал, заобиколен от ситни бели кристалчета. Единия от кристалите, който е по средата е закачен на синджирче с два блестящи кристала и по този начин се оформя красива симетрична формация.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Обеци в стил Барок със сребрист обков и зелени кристални елементи. 

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.