Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци в стил Барок с флорални и кристални елементи А120

17,00 лв

Обеци в стил Барок с флорални и кристални елементи А120 #05627

Описание:

Обеците са с дължина до средата на врата, което позволява да бъдат комбинирани както с разпусната така и с вдигната и оформена в прическа коса. Визуално не рефлектират върху формата на лицето, но ще подчертаят вашето излъчване и стил. Възможни са всякакви съчетания с цветове и стил, но най – интересен и отчетлив би бил ефекта с облекла в гамата на червения цвят, които ще засилят вашето присъствие и излъчване. Подходящи както за официални събития, така и за ежедневни, стилът и дизайна на обеците ще ви позволят ярко да изразите себе си.

Особености:

Много артистичен аксесоар, с красиви геометрични форми ,привличащи вниманието цветове, които стимулират въображението и ще ви помогнат да изпъкнете в обкръжението си.

Дизайн:

Един новаторски модел обеци, включващ пищния стил на Барок, наситен с множество фини елементи, цветя, цветове, монетовидна висулка. Едновременно класически и модерен стил, правят тези обеци силно забележителни и интересни. Наситения червен цвят, който преобладава, ги прави още по – ярки и привличащи вниманието. Горната част на обеците представлява червено цвете със златист обков в средата, в който е разположен ситен бял кристал. Към цветето е прикрепена висулка с кръгла форма, декорирана с фини флорални мотиви. В центъра е разположен елемент тип кристал в наситено червено, около който в двете страни са разположени мънисти. Долната част на висулката е декорирана с четири сини мънисти, които контрастират много сполучливо с червения цвят. В центъра на синята мъниста е  прикрепена висулка, с формата на монета в стила на Барок, която има в центъра си бяло цвете.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Обеци в стил Барок с флорални и кристални елементи..

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.