Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци в бароков стил с цветна птица и релеф А6

10,10 лв

Обеци в бароков стил с цветна птица и релеф А6 #05201

Особености:

Свежи пролетни обеци с елементи на Барок, които със сигурност ще се харесат на почитателите на този стил. Обеци в златисто с красиви елементи от Барок, цветя и красива птица. Композицията е наситена с цветя, три от тях са златни с блестящ камък, а основното голямо цвете в горния край на обеците е в бяло и червено. Съчетанието е изкусно и приятно за окото с красиви и релефни детайли. В долната част на обеците има висулка с релефен портрет, която хармонизира с останалите елементи на обеците.

Описание:

Дизайнът на обеците е визуално приятен и има автентичното излъчване на стила на Барок. В него са включени характерните орнаменти, скулптора и релеф. Обеците може да съчетаете със всякакви дрехи и цветове по ваш вкус. 

Дизайн:

Обеците са изработени с високо качество и внимание към детайла, птицата, релефите, цветята, са напълно реалистични и съпоставими със стила на барок. Изработени са от висококачествена сплав и екологични материали.Обеците са продълговати и симетрични, което ги прави подходящи за всяка форма на лицето и прибрани или къси прически.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Сплав;
  • Цвят:Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. обеци в стил Барок с цветна птица и релеф.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.