Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци с кристални елементи тип полюлей А111

10,00 лв

Обеци с кристални елементи тип полюлей А111 #05618

Описание:

Обеците тип полюлей, са подходящи за всички форми на лицето, като визуално не променят неговия контур. Може да ги използвате със семпла прическа или да оформите по – стилна, техния блясък е достатъчен. Отметнатата на една страна коса или вдигнатата, ще засилят техния ефект. Този модел обеци, е много подходящ , да се  съчетае с официални облекла за празнични събирания и церемонии, като може да бъдат комбинирани удачно с всякакви цветове. Този модел обеци, са подходящи независимо от сезона и с тях бързо и лесно ще постигнете стилна и елегантна визия.

Особености:

Аксесоарите с кристални елементи, ви правят по – бляскави и представителни. Този модел обеци създават нежно светлинно отражение върху лицето, смекчавайки чертите му. Дизайнът е стилен и елегантен и ще ви даде възможност да се почувствате специални при различни поводи като кръщенета, сватбени тържества,  клубни събирания, посещения на галерии и музеи, на работното място.

Дизайн:

Кристалните елементи винаги придават блясък на визията, действат магично, хвърлят отблясъци върху лицето и ви правят да изглеждате по – очарователни. Този модел обеци тип полюлей, представлява девет дълги синджира с бели кристални елементи подредени един до друг, които се спускат към врата и оформят капковидна структура, която е раздвижена и същевременно елегантна. Обеците се закрепват с винтчета, като винтчето което затваря обеците, е силиконово, с цел да не предизвиква кожни раздразнения и алергии и да осигури пълен комфорт на ухото. Използвани са качествени материали, които са леки и не утежняват ухото въпреки масивния вид на обеците, не създават опасност от алергии. Този модел обеци ще ви осигури пищен блясък, който няма да ви остави незабелязани, независимо къде ще се представите.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Обеци с кристални елементи тип полюлей.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.