Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци с кристални елементи формиращи кръстосана сълзовидна форма А119

12,00 лв

Обеци с кристални елементи формиращи кръстосана сълзовидна форма А119 #05626

Описание:

Обеците не са плътни, но все пак са обемни. Те ще направят лицето ви да изглежда малко по – фино и елегантно, ще смекчат чертите му. Дали ще изберете вдигната прическа или разпусната коса, този модел няма да остане незабелязан и неговата артистичност ще изпъква достатъчно добре. Тези арт обеци със сребрист обков и бели кристали, може да използвате смело, навсякъде в ежедневието, без да се тревожите за тяхното комбиниране с облекло и цветове. Особено блестящи ще бъдат със белия цвят, който перфектно се съчетава с кристалите и сребристото. 

Особености:

Артистичните аксесоари, които имат необикновени геометрични форми и са съчетани с този тип кристали, които със сигурност стимулират въображението, ще ви донесат повече увереност, силно излъчване и ще подчертаят вашия стил. Бъдете неотразими с тези арт модни обеци!

Дизайн:

Блясъкът на кристалните елементи, е оформен по един красив и естетичен начин в този нов модел обеци. В горната си част обеците имат кръгъл кристален елемент в сребрист обков, към който е прикрепена подвижна висулка. Формата на висулката има съзлзовидна форма с кръстосана горна част, която оформя по - малка сълзовидна фигура. Цялата висулка е декорирана с квадратни елементи тип кристал, които са вградени в сребрист обков.  В долната част на висулката са прикрепени вертикално три продълговати арт кристала, които са много ефектни. Кристалът в центъра , е най – голям, а двата от страни са по – малки със същата форма, и идентични.Цялостно обеците имат много стилно и артистично излъчване, което ще привлече вниманието към вашия нов аксесоар със сигурност.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Обеци с кристални елементи формиращи кръстосана сълзовидна форма.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.