Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци халки с две кожени ленти и топче А113

35,00 лв

Обеци халки с две кожени ленти и топче А113 #05620

Описание:

В зависимост от вашата индивидуалност и предпочитания, може да приберете косата или да я оставите разпусната. Прибраната коса ще акцентира върху вашите обеци, а разпуснатата дискретно ще отрази тяхното присъствие. Този модел обеци са подходящи за всеки тип  лица и особено много хармонизират с квадратни, кръгли и сърцевидни форми на лицето. Много удачно може да съчетаете този модел обеци с кожени облекла и лъскав лак, които със сигурност ви правят по – атрактивни и забележителни. Подходящо е съчетанието и  с дрехи от еко кожа и пухкави елеци. Изключително подходящи за ежедневни облекла, които са в сферата на спортно – елегантния стил.

Особености:

Този размер плътни халки, е много предпочитан, визията е изчистена и едновременно модерна. Съчетанието от елементите тип кристал с кожена лента и удължението към халките, придават на формата на лицето, леко удължаване и хармонизират по-квадратни и по кръгли лица. 

Дизайн:

Модерен дизайн, който ще ви помогне да изпъкнете със своето новаторство и съчетание от метал и кожени ленти. Любимите на много дами, обеци тип плътна халка, са декорирани с черна кожена лента, която е нанизана в кръстоска от хиксчета и в най долната част на обеците оставя висящи двата края на кожената лента, които приключват с възел пред който има блестящи метални топчета. Крайната линия на халките е декорирана с дребни блестящи елементи тип кристал, които им придават повече блясък и естетика. Обеците използват винтче за закрепването си, те са много удобни, лесно и бързо се поставят и отстраняват, така че може да допълните визията си за секунди. Закрепването е стабилно, няма опасност от изгубване,  материалите са качествени и няма да останете разочаровани.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Текстил, сплав;
  • Цвят: Сребрист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Обеци халки с две кожени ленти и топче.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.