Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци големи обръчи с букетче цветя и лимони А43

19,00 лв

Обеци големи обръчи с букетче цветя и лимони А43 #05239

Особености:

Предстоят горещите месеци, а с тях се появява и по – интересния и атрактивен дизайн на аксесоарите. Свежа комбинация от цветчета и лимони за жарките летни дни.Обеците с големи обръчи са винаги актуални, а още по – добре когато към тях са добавени свежи и интересни елементи. В горната част на обръча има букетче от три цветчета със зелени камъчета от което се спуска красиво зелено листо. В долната част на обръча има девет халки към които са прикрепени различни елементи. Елементите са разпределени равномерно, като златистите зърна кафе се редуват с лимончета. За да носи късмет на притежателя си е добавен един кръгъл елемент с изрязан кръст. Свежа и интересна комбинация.

Описание:

Много подходящи са елегантни и спортно – елегантни облекла. Цветни дамски рокли, топове, поли, панталони, характерни за топлите пролетни и летни месеци. Цветово ще са много успешни съчетания с: бяло, жълто, зелено. Обеците са подходящи за ежедневието и при посещение на различни клубове и партита.

Дизайн:

Обеците са в крак с последните модни тенденции, които включват тематични пролетни и летни елементи с плодове и цветя, за свежо настроение и по – весело излъчване. Обеците ще подчертаят, вашия стил и ще ви направят по – атрактивни и привлекателни.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Жълто и червено.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци големи обръчи с цветя и лимони.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.