Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци дълъг синджир с вградени кристални елементи А125

15,00 лв

Обеци дълъг синджир с вградени кристални елементи А125 #05632

Описание:

Обеците са подходящи за всяка форма на лицето, най – добре ще се открояват и ще бъдат подчертавани от прибрана назад коса или вдигната високо, но със сигурност няма да останат незабелязани и с по – обикновено оформяне. Белите кристали са подходящи за комбиниране с всички цветове на облеклата, като най – успешната комбинация, е с бялото. Удачно е да се комбинират с облекла от елегантен и спортно – елегантен тип, като със сигурност ще имате много и разнообразни възможности за приложение.

Особености:

Изчистеният дизайн, с бели кристални елементи, е винаги актуален, блестящ и стилен и ви придава по – благородно и елегантно излъчване. Тези обеци са особено подходящи за официални празненства и тържества като сватби, кръщенета, абитуриенски балове, фирмени събития, посещения на музеи и галерии.

Дизайн:

Този модел имат много елегантен дизайн, който е подходящ за официални събирания и срещи и ще ви придаде много силно излъчване. Синджирът има осем елемента, които са свързани един под друг и са от тип кръгъл бял кристал с различна големина и релеф. Кристалите в горната част на обеците с по – големи размери и постепенно намаляват своят размер, преминавайки в по – малки. Обеците използват винтче за закрепване, което е стабилно и удобно и няма да ви причинява никакъв дискомфорт. Материалите, от които са изработени обеците са с много високо качество и ви гарантират, че няма да получите кожни раздразнения, ще може да ги използвате дълго, без да се притеснявате от възникването на дефекти, които ще ги загрозят.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Обеци дълъг синджир с вградени кристални елементи.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.