Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци диамант и колие с дълга верига което ги свързва А1/ Е175

12,20 лв

Обеци диамант и колие с дълга верига което ги свързва А1/ Е175 #05197

Особености:

Едно уникално бижу от две части, което няма да срещнете никъде другаде и ще ви накара, да изпъкнете сред другите стилни и красиви жени, на официална вечеря, бизнес среща, роднински събирания или пред любимия човек. Обеците се закрепват със закопчалка тип винтче в предната част на която има красив блестящ камък. Обеците имат продължение, което естетично пада от ушите към раменете и носи надпис с вградени камъчета. Тази част от комплекта, можете да използвате самостоятелно или комбинирано с дългото диамантено колие, изградено от три свързани синджира с различна дължина. Диамантеното колие можете да прикрепите към долната част на елемента на обеците, така че те да се свържат и да създадат едно модерно и стилно излъчване. 

Описание:

Само по себе си, колието е едно красиво допълнение към тоалета, то е бляскаво, изискано, отличаващо се. Колието може да съчетаете със всяка елегантна рокля, топ и пола, стилно сако и панталон.    С този комплект, ще постигнете различен визуален ефект, в зависимост от това дали използвате бижутата заедно или поотделно. Така дори да не искате да се разделите с любимите нови аксесоари, ще изглеждате модерни и различни всеки ден.  

Дизайн:

Бижуто, е с високо качество и оригинален дизайн, така че клиентите да са максимално удовлетворени и щастливи. С комплекта обеци тип диамант и колие с дълга верига което ги свързва, може да зарадвате приятелка за рожден ден, любимата жена, близки роднини. Ние сме сигурни, че те ще оценят високо вашият жест. 

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци и колие;
  • Материал: Сплав;
  • Тегло: 0,015 кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Обеци тип диамант и колие с три дълги вериги.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.