Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мъжка самобръсначка Gillette Fusion Proglide - 1 глава с 5 ножчета

36,00 лв

52,00 лв

-31%

-16,00 лв

Мъжка самобръсначка Gillette Fusion Proglide - 1 глава с 5 ножчета #03564

Особености:

Ако от дълго време търсите самобръсначка, която да отговаря на Вашите изисквания, то ще я намерите точно тук. Новата Gillette Fusion Proglide самобръсначката за мъже е точният избор. Тя е снабдена с 5 изключително режещи ножчета. С лекота отстранява нежеланото окосмяване, дори и труднодостъпните места. Тя е разработена с технологията FlexBall..

Описание:

С помощта на Gillette Fusion Proglide всеки път ще постигате перфектни резултати без усилие. Подходяща е за всеки тип кожа. Благодарение на петте ножчета и специалните микро ивици, спомагащи за опъване на кожата и по-лесно преминаване на остриетата по кожата,  самобръсначката е изключително безопасна и няма вероятност от порязвания.

Как функционира?

Нанесете пяна за бръснете. Разнесете я равномерно. И включете самобръсначката в действие. Тя е нежна и деликатна към кожата. За финал, след процедурата, нанесете хидратиращ продукт. 

Дизайн:

Самобръсначката е с модерен дизайн. Изработена е от гъвкав материал. Изключително удобна е за употреба. Дръжката и е ергономична. Главата и е изработена, така че да се плъзга плавно по извивките, за по-добри резултати и по-голяма прецизност. 

Технически характеристики:

  • 1 глава с 5 ножчета.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Самобръсначка Gillette Fusion Proglide;
  • Глава с 5 ножчета.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.