Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мултифункционален уред за яйца Ez cracker

23,00 лв

Мултифункционален уред за яйца Ez cracker #01091

Особености

Яйцата са едни от най-често използваните съставки в домакинството. Като универсален продукт, те са част от десерти, вкусни основни ястия, напитки и др.

А за да не допуснете малко парченце черупка да попадне в храната или да изпуснете трудното за хващане с ръка – съдържание, ви предлагаме иновативно и изключително практично устройство.

Как работи уреда?

С негова помощ, лесно ще счупите черупката, без да се притеснявайте, че част от нея, ще попадне в продуктите, които готвите. Само с едно натискане, изделието разделя яйцето на две и то вече е в предназначения съд.

Другият важен и не винаги успешен момент, е когато трябва да отделим белтъка от жълтъка. Много често не се получава прецизно премахване на едната част. С помощта на този уред обаче, всеки път ще успявате. За целта, получавате към изделието и удобна приставка, която се слага в долната му част. С нейна помощ, отделянето става бързо, лесно и винаги точно.

Приложение

Мултифункционалното устройство е подходящо за употреба във всяка кухня, без значение дали е у дома или в професионална обстановка. Спестявате време, защото прецизната работа не е задължително да се прави с бавни темпове. Хапвате винаги вкусна храна, без да се притеснявате за паднали остатъци. Подарете си удобство, на ниска цена.

Технически характеристики

 • Цвят: бял;
 • Материал: висококачествена пластмаса;
 • Размери на продукта: 22.8 см х 11.4 см х 6.3 см;
 • Тегло на артикула: 0.310 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Мултифункционално устройство;
 • Гаранция: 12 месеца.
Необходимо в кухнята
2017-05-27

Много често ми се случва да изпусна някоя черупка от яйцата в ястието и да не я видя. Чувството определено не е приятно, докато си похапвам. За да избегна това, си поръчах този уред. Много съм доволна.

  2017-05-18

  Обичам да хапвам кексове, но за любимия ми кекс трябва да отделям белтъците от желтъците, а това е наистина трудно. Все ще се случи така, че малко жълтък ще попадне при белтъците. Мисля да си поръчам този уред и веднъж завинаги да реша проблема си.

   2017-04-24

   Много удобен уред. Обикновено като чупя яйцата, все ще се случи да падне някоя черупка. Отделянето на жълтъка от белтъка за мен е мисията невъзможна. Поръчах си този уред, надявам се с него готвенето да е по-лесно и приятно.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.