Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мощно фенерче CREE XML-T6

55,00 лв

Мощно фенерче CREE XML-T6 #04868

Особености:

Малко, но все пак доста мощно фенерче BL-U8626 на криодиод, с USB изход за използване като банка. Работи с една батерия с 18650 презареждащи се устройства (включена в комплекта) или от мини-батерия, има няколко позиции за фокусиране. Може да се зарежда както от електрическата мрежа 220V така и от запалката на колата. Пълен комплект, с кутия, салфетка, 2 зарядни и USB кабел. Ако искате да намерите добър „придружител“, тогава BL-U8626 е създадена само за вас. Туристи, рибари, строители, водопроводчици, електротехници и просто хора, които от време на време се нуждаят от удобен и абсолютно надежден източник на мощна светлина, вече оцениха удобството на тази фенер.

Как функционира?

Този светодиод няма аналози, тъй като осигурява мощен светлинен изход. Моделът BL-U8626-S-XPE работи в три режима: висока и ниска степен на яркост, SOS режим (аварийна мигаща светлина). Режимите за превключване се извършват чрез натискане на металния бутон за захранване. Лъчът се фокусира чрез разширяване на главата на лампата. А фокусираната леща дава възможност за промяна на ъгъла на разсейване на светлината от широко към малко. 

Дизайн:

Фенерче BL-U8626, направено в анодизиран алуминиев корпус с висока якост (самолетна сплав), устойчив на износване, водоустойчив, особено ярък. Фенерчето е оборудвано с оптично увеличение (мащабиране) от 1x до 2000x .

Технически характеристики:

  • Фенерчето работи на Li-ion 18650 8800 mAh 4.2V батерия (в комплекта) или на 3AAA батерии;
  • Можете да зареждате батерията чрез фенерчето, като използвате едно от двете зарядни устройства: от електрическата мрежа или от запалката на автомобила. Характерна особеност на това фенерче е, че той има USB гнездо, към който можете да свържете кабела или да заредите телефона или друго устройство;
  • Диаметър на фенерчето: Ø3; 2,6 см;
  • Дължина на фенерче: 16,5 см;
  • Защитени прах и влага, удароустойчив;
  • Възможност за използване като външно зарядно.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х фенер,
  • 2 зарядни и USB кабел,
  • 1 х кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.