Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модни, диви, дълги обеци в три цвята А4

14,60 лв

Модни, диви, дълги обеци в три цвята А4 #05200

Особености:

Модернистични обеци, с дълъг синджир и висулка във формата на арт цвете. Нов дизайн с прозрачни елементи, в три различни цветови гами за всеки вкус. Обеците може да изберете във цвят на бял кристал, златист кристал или преливащи цветове тип хамелеон.Обеците се закрепват с винтче, в обратния край на което има прозрачен елемент във форма на сълза, синджира е с вградени два кристални елемента и синджирна плетка. 

Описание:

Висулката в основата на обеците, е изключително артистично изработена с различни продълговати елементи, които са съчетани помежду си в модернистична комбинация наподобяваща цвете. Обеците привличат вниманието с интересния си дизайн, те са бляскави и са страхотно допълнение към вашия тоалет, което ще остави трайно впечатление. Особено подходящи са за вечерни събирания и посещения на клубове.  

Дизайн:

Кристално белия цвят, се съчетава успешно с всички други цветове и може да намери широко приложение към дрехите във вашия гардероб. Златистия цвят, е прекрасно допълнение с дрехи в гамата на жълтото и златистото, ще изпъкне успешно на черен и по – тъмен фон. Хамелеонът, е подходящ със топли цветове в гамата на светло - синьото, светло – жълтото, розовите и лилави тонове.Продълговатите обеци с асиметрична висулка, хармонизират с всеки тип лице, могат да бъдат използвани от всички без притеснение как ще се отрази на визията им.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Сплав;
  • Цвят: Кристално бял, златист, хамелеон.;
  • Размери: 10х4,5см.;
  • Тегло: 0,038кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. дълги обеци с висулка в асиметрична форма. 

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.